Yasenur Kızlar benim bebeğim 2 ay 8 günlük ve 7150 gram🥺🥺 doktor biraz fazla dedi sizin minikler kaç kilo çok merak ediyorum 😁😁
Yasenur A2B4 yoğun bakımda kalmıştı orda mamaya alışmış eve gelince yine istedi emiyorda günde iki kere mama da veriyordum son beş gündür mama istemiyor çok şükür
Yasenur bal_cocuk benimkine 62 cm yani obez olur mu diye korktum bayağı önden gidiyor ama anne karnında hep önden giderdi genetik olsrsjy iri bebekti
bal_cocuk Yasenur yok korkma benim bebeğimde iri doktor genetik dedi kafası da suan ayına göre büyük ama bu da genetikle alakalıymıs sadece anne sütü ile besliyorsan kilosuna filan asla takılma zaten sürünmeye baslayınca verecek o kiloları
Tekoshi Yasenur benim kız buradaki bebeklere göre çok zayıf, 3 buçuk aylık 6050 kg 61cm çıktı üç gün önce ama doktor gelişimi iyi dedi çok şükür 🥹
Masalmeliss Tekoshi önemli olan kg değil sağlıklı olması bende takıyordum kg ya sonr abu şekilde düşündüm
Yasenur bal_cocuk evet anne sütü ile besliyorum ama günde iki kez mama içiyordu şu beş gündür içmiyor acaba yanlış mı besledim diye üzülüyorim
Yasenur bal_cocuk bir haftadır mama vermiyorum ama 300 Gr yine almış mamayı da mecbur verdim ağlamaktan morardı hep hastanede yattı alışmış ama şu günlerde istemiyor çok şükür
Esrasyacan Merve_boylu benim kızda sizinki gibiydi hep öyle gitti suanda 6,5 yasında 17 kilo😥 cok minyon
Merve_boylu Esrasyacan yaa bende kızımın o yaşlarını görür müyüm acaba 🥺 inanın o kadar moralim bozuluyor ki sanki hep böyle kalacak büyüyemeyecek gibi geliyor 🥹 yemiyor içmiyor kilo almıyor psikolojim bozuldu resmen bu kilo yüzünden.
Yasenur Esrasyacan bebekken böyle kilolu sonradan zayıfladı mi amacım zayıf olması değil sağlığı yerinde olsun yeter ki kilosu sağlıksız yapar mı diye endişe ettim
Esrasyacan Merve_boylu cok haklısınız bende yasadım hep aynı seyleri. Bide cevre baskısı oluyo beni en cok üzende o zaten. Sürekli zayıf bu cocuk bişey yedirmiyomusun neden böyle diye biara benimde psikolojim cok bozuldu