Minikfarem Kızlar Bebelac thickener mamayı nerden bulabilirim Trabzon'da yaşıyorum ve hicbiryerde yok alabilen nerden hangi mağazadan alıyor
Songultortcu Minikfarem mağazalarda satılmaz canım o mama değil kıvam arttırıcı eczanelerde olur sipariş verirsiniz getirtirirler
Serene Minikfarem Eczaneye söylüyorsunuz onlar depodan getirtiyorlar.Ya da net üzerinden satış yapan sayfalar var,ordan getirtebilirsiniz.
Minikfarem Songultortcu o nasıl canım mamaya mi katılıyor o da yoksa sademi kullanılıyor biz başka mama kullanıyoruz
rabiadmrr Minikfarem mamaya katılıyor canım mamanın kıvamını koyulaştırıyor genelde çok kusan reflüsü olan bebeklere veriyolar
Minikfarem Serene bir kaç eczaneye sordum hiç depodan getiririz falan demedi direk yok bizde diyip geçiştirdiler canim
ayseozbek Minikfarem başka eczanelere sorun bide çünkü bizde sipariş üzerine getitririyoruz eczaneden
Serene Minikfarem Bize de yapan eczaneler oldu ama sürekli alışveriş yaptığımız eczaneye söyledik,ihtiyacımız oldukça getirtti depodan.sizin de tanıdık ya da sürekli alışveriş yaptığınız bir eczane varsa söyleyin bence,yardımcı olurlar diye düşünüyorum.