Dabulunoktacom Şu an oğlum 2,5 yaşında bu aralar bazen gidip geliyorlar oğluma asla tanıyamıyorum onu normalde söz dinleyen bi çocuktur ama bazen aşırı hırçın herşeyi fırlatıp atmalar bu şekilde bugün 2 tane tabak kırdı yersiz yersiz çığlık atmalar ona zarar verecek ne varsa onu biliyor ve yapmaya çalışıyor bildiğin çaydanlığı alıp sallıyor ki dökülsün kapı çarpıyo açıyo bi daha çarpıyor aldatmaya dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum anlıyo delircem bu şekilde olan var mı ne önerirsiniz bu sendrom falan mı yoksa bahar dönemi falan mı çarptı çocuğa anlamadım ya
whitechocolatemochaa Dabulunoktacom hoşgeldin 3 yaş gelen gideni aratır misali bir dönem, 2 yaşta neymiş 😂
Dabulunoktacom whitechocolatemochaa ondan mı acaba ya ne biliyim kaynanam nazar olmuştur diyo o daha içimi ürpertiyo hiç hoşlanmıyorum nazara bel bağlamaktan ama bazen insan olabilir diyo çünkü tamamen çocuğum bambaşka birine dönüşüyor
Dabulunoktacom Cagnimanne Anlatıyor soruyorum neden yaptın veya yapmamalısın çok yanlış vs oda herşeyi anlatabiliyor gayet iyi iletişimi bizimle aslında
Esomi Benimki de öyle altını değiştirmiyor, üzerini değiştirtmiyor, uyumak istemiyor, ağlaya ağlaya uyudu şimdi