Mives123 Simgetoprak ben kulandö ama 1-2 aylıkken .benimkise 5 aylık bende yeniden almayı düşünüyorum ama bu ayda etti edermi bilememiştim. Doktor al dediğine göre işe yarar
Yusufff-41 Simgetoprak bir ay aynı saatte düzenli kullan etkisini ancak görürsün kolik olacak bebeğin demişti Kullandım çatladı yavrum bıraktım düzeldi bizde işe yaramadı bir ay kıvrandı yavrum kendim denedim fena sancı yaptı çocuğa eziyet etmişim boşuna her bebişte aynı etkiyi yapmıyor malesef faydasını gören çok kişi var gaz damlası değil probiyotik
Vini Simgetoprak biogaia gaz damlası değil probiyotik bağırsak ve mide yani sindirim sisteminin gelişimi açısından önemli biogaianın aynı zamanda gaza da iyi geldiği söyleniyor ama gaz damlası olmadan bize pek etki etmiyor tek başına ama sindirim sistemine tabiki de etki ediyor
izd Simgetoprak bize doktor başka bir probiyotik verdi ama biogai da direkt bir gaz damlası değil ama dolaylı olarak işe yarayacaktır. Bize Symbiosys BifiDrop Probiyotik Damla verdi doktor bir de sab simplex. Zaten aşırı gazlı değil bebek ama arada tutardı ondan aldım. Symbiosys BifiDrop her gün veriyorum ama sab simplex i sadece gaz oluyrsa. Ama bio gaia aldım Symbiosys bitince kullanmak için. Ben kendim de probiyotik alıyorum senelerdir. Her ne kadar bazı doktorlar probiyotik damlaları yetişkinlerde çok gerekli bulmasa da ben kullandım hep.
Simgetoprak Mives123 umarım ya sürekli ağlama krizlerine giriyordu bugün doktora götürdüm bağırsakları çok hareketli dedi umarım faydası olur
Mives123 Simgetoprak benimkide 4 de toparladı bıraktım bi ay ama şu an çok huzursuz gaza baplıyorum ben ondan sanırım bilemiyorum
Simgetoprak Teşekkür ederim kızlar cumartesi günü ay kontrolünde kendi doktoruna da soracağım, devam et derse öyle edeceğim. Dün akşam 19.00 gibi yapmıştım sanki biraz rahatlattı gibi geldi. Ama kendi doktorumuz ne derse öyle yol almayı düşünüyorum
Elvan1703 Sapsimlex ve biogaia kullandım ilk 3 ay gazını kakasını rahat yapıyordu şimdi 6 aylık olduk ek gda faln kabz oluyor arada bnde tekrr kullansam mı bilmiyorum biogaia yı