Leylasan1621 Merhabalar benim bebeğim 33 günlük ve emmeyi reddediyor sırf bu yüzdende göhsümde süt birikti ve mastit oldu doktorum git emzir dedi ama içinde 15 günlük çekilmemiş sütün iltihaba döndüğünü biliyorum bu bebeğe zarar vermezmi bide göğüs ucum zaten yoktu iyice içe göçmüş durumda sol göhsümün nasıl yapcam bilmiyorum başına gelen var mı bebeği memeye nasıl aşıştırıcam göğüs ucu aldm fakat hep yara yapıyo
Mavisever Leylasan1621 bence sütünü sağmayı dene sağdıkça uç çıkacaktır öyle ver bebeğine göğsünü alır silikon uçla dene istersen büyük ihtimalle uç olmadığı için reddediyordur aynısı başıma gelmişti şuan silikonuda bıraktır çok şükür
Yldzlh Leylasan1621 canım bnde ameliyat oldum Dr um emzirmeseydin dedi bende emziridm hep çıkardı dedim Dr da midesi bulanır meme reddi yaşarsın dedi. Ben ameliyat oldum kurtuldum.
Uzuni Leylasan1621 Bende mastitten muzdarip bir anneyim elektironik pompayla sağım yapmanız lazım.göğüs sert olduğu için bebekler memeyi ememiyor.sağdıkça memede yumuşayacak göğüs ucunuz da çıkacaktır.evet silikon uçlarda yara olmasına engel olmuyor maalesef.göğüs yumuşayınca silikon ucu takın biraz mücadele ile inşaallah memeyi tutacak.benim bebğimde ilk Almadı silikon ucu şimdi onunla emziriyorum.Rabbim tez zamanda şifa versin🌹
Nehirmasal Leylasan1621 canım bende mastit olmuştum emzirmiyorum mama kullanıyoruz sonra antibiyotik verdi kullandım geçen gün yine acıyordu bi sıktım kanlı iltihap geldi elektrikli pompa al en güzeli
Selinmom Leylasan1621 canım ilk başta tutmayı bilmezler az emerler sonrada sert gögsü emmek istemezler makina alıp sağın makina alamıyorsanız sıcak duşa girip aşağı doğru sıkıp gögsünüzü boşaltın yukarıdan gögüs ucuna doğru sıvazla boşalt sert gögüsü tutmaz bebekler
Mavisever Leylasan1621 sağma makinesi aldım göğüs çok dolu olunca ucu kavrayamıyo bebek ben hala arada sağıyorum sonra göğsümü veriyorum yoksa ucu alamıyo sinirleniyo
Leylasan1621 Uzuni tşk ederim benim göhsüm hep iltihap toplamış apse var doktor ilaçla dağılır dedi bilmiyorum iltihap nasıl dağılcakmış anlamadm apse dağılırmı
sevimli61 Leylasan1621 ben 8 kez geçirdim mastit bir kez ameliyat eşliğinden döndüm Emzirmeyi denedim her seferinde ilkinde meme reddi olmuşru 2 saatte bir sağım yapardım ama sütü hiç atmadım bebeğe verdim Diğerlerinde direk emzirdim sorun olmadı