Ponyo Merhaba güzel anneler. 9-10 aylık bebelerinizin günlük beslenme düzeni nasıl? Kaç öğün ve neler veriyorsunuz? Kendi yemeklerinizden yemeye başladı mı mesela?
Feyzosumunannesi Ponyo kahvaltı yapıyoruz 10 gbi 12 de uykuya gecerken emiyor uyandığında emiyor ve yarim saat sonra çorba ve yoğurt veriyorum tekrar uyursa 4 de uyandığında emziriyorum bir tane meyve veriyorum akşam 7 de de yemek yiyorum sonrasında hep emiyor kendi yemeklerimizden vermiyorum tuz ve baharat olduğu için bebeğimin salçası farklı baharat olarak kimyon kekik nane kullanıyorum bebeğime 9 ay 9 günlük
A2B4 Ponyo 9 ayligiz kendi yemegimdende veriyorum.herşeyi yiyor maşallah hiç secmiyor.3 öğün+3 ara öğün yiyor.mamyla büyüyen bir bebek mama hiç kullnmiyoruz gündüz sevmiyor😊Balık,corbanin her çeşidi,yoğurt,bütün meyveleri veryrm
smyrmyry16 Bebeğin 10 aylık Bayadır kendi yedilerimizden veriyorum sadece yumurtayı sabahları tek yiyemiyor kuru oluyor bende peynir yumurta pekmez bisküvi bisküvi koymazsan yoğurt koyuyorum az bisey eziyorum öyle yiyo
Ponyo smyrmyry16 peki kendi yemeklerinizde tuz oluyor mu? Yani tuz 1yaş öncesi önerilmiyor diye soruyorum. Benim oğlum da ona yaptığım şeyler lezzetsiz gelşyor çok yemiyor ama bşze yaptığım yemeklerin tadına baktırınca severek yiyor ama ben pek vermiyorum zararlıdır diye🙄🙄
Btlaras2 Feyzosumunannesi aynı ay ve günlük bebişlerimiz ☺️ kendi yemeklerimizden yedireceğim zaman tuz baharat eklemiyorum ayırıyorum kendimize katıyorum kullandığım salça da ona uygun o yüzden sıkıntı olmuyor bizde aynı sizin gibi ilerliyoruz öğün konusunda ısrarcı olmuyorum bazen çok ii yiyip bazen hiç yemiyor
Feyzosumunannesi Btlaras2 ya diş cikardi mi sizin bebis. Benim kızım her öğünü severek yiyor ama çok yiyor sanırım emmiyor geceleri ve uyku aralarında emmek istyr sadece biri olduğu zamanlar dikkati dağılıyor hc emmek istemiyor
Btlaras2 Feyzosumunannesi hala çıkarmadı belirtileri var ishal kaç gündür ama tık yok bizde anlamadık 😄 anlattığınız ne kadar benim bebiş ya bizde de durum öyle çit çıkarsa birisi hemen dikkat dağılıyor emme olayını bırakıyor ama gece aşırı sık uyanması beni bitiriyor artık
Ponyo Sütün az diye en başından beri meme + mama gidiyoruz. 9 ay 23 günlük. 6 tane de dişi var erken çıktı maşallah. Ama yemek konusunda aylardır mücadele veriyorm. Çok az yiyo bazen yemiyor. Son günlerde kahvaltıyı biraz daha yemeye başladı. Bizimkisi 2 öğün gibi yiyor. Ara öğün bazen bir bazen hiç yemiyor çok değişiyor günlük moduna göre🤦🏻♀️ Fit bir bebek🤣🤣 kilosu çok değil hep böyleydi ama yapısı böyle deyip dertlenmemeye çalışıyorım artık. Hala mamayı daha çok seviyor mesela