Sgjldah Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük 27. Gün mamaya başladık sürekli kilo kaybı olduğu için hem emiyor hem mama veriyorum sorun şu ki aşırı derecede kusuyor kilo alımı da az suan4.900 gram3400 doğmuştu 3 kiloya kadar düştü bebeği kusan bu durumda olanlar neler yaptı reflü yatağında da yatırıyorum gaz çıkarmadan yatirmiyorum kendimde dikkat ediyorum usutmemeye gaz için falan ama kusmayı önleyemedim acayip kusuyor bazen yoğurt gibi bazen kesik süt bazen bildiğiniz su gibi fışkırıyor
Lilybaby Sgjldah doktorunuza göre kilo alımı iyiyse yapacak bir şey yok ama bana az kilo almış gibi geldi o zaman müdahale edilmesi gerekebilir
beyzagl444 Sgjldah benimkide oyleydi bebelac Ar mama kullandık bi kutu sonra bitti. reflüsü vardi dik yatirdik. ama mamayi mutlaka deneyin. hatta ben kendi sutumu verdikten sonra bile bir ölcek iciriyordum midesini baskiliyor tortulu bi mama.
elmaliturtam Sgjldah ah bizim büyük öyle idi reflü ve süt alerjisi teşhisi konmuştu çok zor gerçekten umarım bir an önce geçer
Oyadlgc Yaklasık 4 aya kadar kusmaları cok normal. Ilk 2 ay sadece anne sutu ıle bıle benım bebegım dedıgınız gıbı kusuyordu dr normal buldu bu durumu. Hatta kusması daha ıyı olabılır. Mıde yettıgını alıyordur zaten. Doktorumda bu sekılde dedıgı ıcın gaz damlası dısında ekstra bir sey önermedi kullanmadık biz
Sgjldah Oyadlgc 1 seneye kadar geçmez diyorlar umarım 4. Ayında geçer bana da normal bazı bebekler kusar mide kapakçığı gelişmediği için dedi ama sürekli kusuyor ne eşya ne çocuğun agzi silinmekten nefes alabiliyoruz
Sgjldah Lilybaby hiç kilo almasa ameliyat gerekebilirdi şuan yavasta olsa alıyor böyle bir yasa kadar reflü devam ediyor geçecek diyorlar
Sgjldah Gulcekizim Annelik cidden hep vicdan azabı stres hayal edilen annelik ile yaşanılan arasında dağlar kadar fark var bazı şeyler istemsiz bir şekilde mecbur kalıyorsunuz Rabbim sağlık versin bir şekilde diğerleri hallolur ne yapalım
GzmArs Benim bebeğim de beslendikten sonra fışkırarak kusuyor bir kaç gün arayla bazen günde 2 kere. Önce reflü şimdi inek sütü alerjisi dendi. Deri testleri negatif 1 ay sıkı diyet ile deneyeceğiz. Anne sütü yeterli gelmediği durumda da özel mama var.
Sgjldah GzmArs ben hiç inek sütü alerjisi için test vermedim doktor hiç birşey demedi kusmak dışında farklı sizde ne gibi bulgu vardı acaba sizde
GzmArs Hırıltılı solunum, egzema, mukuslu kaka var. 1 haftadır kusmuyordu 2 gündür yine kusmaya başladı. Tavuk tükettim o mu dokundu bilmiyorum. Doktor süt ürünleri dışında bir şey söylemedi..