Daylin1 Kızlar iki çocuk annesiyim yaşım 29 ,bayan astsubay yaşı şartı kaç? Evlilik engel mi? Başvurular nezmn nasl oluyo bileniniz var mı? İnternetten çok sağlıklı Bilgi alamıyorum ya yardımcı olursanz çok sewvnrm ön lisans mezunuyum
pogacayanakk Daylin1 yaş sınırının 27 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Bununla birlikte boy ve kilo sınırı falan da var onları biliyorsunuzdur. Bir ara burda bir astsubay vardı hatırlıyorum, inşallah görür postu
Fantaezi_leydiiiy Daylin1 happy momda komutan bir bayan vardı burda aktif mi bilmiyorum mom kullanıyorsanız ona sorun yardımcı olacaktır
GokSuM Daylin1 yaş sınırı 27 ama yüksek lisans yapanlar için 32. Sizin üni durumu nedir? Neden subay değil astsubay?
pogacayanakk Daylin1 ya inşallah ben yanlış biliyorumdur. 😕Genel komutanlığın numarası varsa ordan bilgi alsanız
limonkolonyasi Daylin1 merhabalar benim eşimde astsubay yaş sınırı bayanlarda 26 boyda en az 164 diye biliyorum
GokSuM Daylin1 aynı sanırım. Yani AÖF den 4 e tamamlayıp yüksek lisans yapsanız 31 yaşında olursunuz ucundan yakalarsınız şartlar değişmezse tabi
Azli Daylin1 27 yaşından gün almamak Lisans veya önlisans mezunu olmak İkisinin alım sayıları farklı ama Mesela lisanstan 10 kişi diyelim Önlisanstan 20 gibi benzeri Diye yazmıştı