Minikkussum guzelbebekk bütün fenomenler ne oneriyorlarsa güvenmiyorum çünkü onların işi o gelirleri ordan bendede fazla para yokki alıyım hepsini deneyim iyisimi biz bildiğimizden sasmayalim
Minikkussum parsoglan19 katılıyorum ben evden cikmadigim halde deprem için üzüldüğüm için sütüm kesildi ama onlara bişey olmuyo niyeyse 🤷
ZHR_KRM guzelbebekk evet kadin kullandı zayıfladı .ama onkadinin sutu olmadı gelmedi ..bence o üründen dolayı gelmedi sütü çünkü yaziflama ürünleri emziren annelere onermiyorlr genelde ..bu kadın kullanmasinda sikinti yok diyo ama ben çok guvenemdm
Emineyaman4343 ZHR_KRM kadın kullanıp zayıflamadi bünyesi zaten öyle 3 doğumunda da eski kilosuna dönmüş zaten
turucukafalikiz Obususenbenbizsizo sen bnce önyargılı olan o kafanı herşeye sokma. Her anne bebeğini düşüncek kadar önemser. Kadının emzirmeyle alakalı bir sorunu vardır kim bilir ondn emzirmiyrdur . O zayıflama ilaçlarına gelince de yine tercih kişiye kalmış hiç kimseyi ilgilendirmez 👊
Obususenbenbizsizo turucukafalikiz onyargili mi ? Nerden biliyorsun on yargili oldugumu bu kadar emin konusuyorsun cahil cühela 😂😂
turucukafalikiz Alya-Sena bu herkesin Kendi tercihi asla diye bir dayatma kime göre neye göre arkadaş. Sen onun bebeğini onun kadar düşünemezsn emzirmiyrdur iciyordur kime ne
Alya-Sena turucukafalikiz onun icip icmemesi beni ilgilendirmiyorki emziren anneler icebilir diyor ya o yalan ben kendim diyetisyene gidiyorum emziriyorumda doktor asla kullanamazsn dedi oyle seyler . Hayir emziren zayiflamak isteyende inanir icer yazik olur
turucukafalikiz parsoglan19 ya bak işte biz yargılamadan önce nedense yerden yere vurmanın peşindeyiz. Bu tercih meselesi annesi kardeşi arkadaşı kullanmak istemez kullanmaz ama kendi rahatsızdır kilolarindan kullanır insanlara göre yargılamak okadar basit ki.
turucukafalikiz Senazeynep3425 yani illa kim olursa olsn önce en zayıf yerinden vurmaya çalışn insanlar var ne yazık ki. Sanki ondan daha fazla bebeğini düşünüyor da konuşuyor boş boş birileri
turucukafalikiz Obususenbenbizsizo Allah sana şu yaşadığımız olaylardan biraz hidayet versnde kimsenin hakkına girecek kadar kötü kalbinle huzuruna gitmeyesn
Obususenbenbizsizo turucukafalikiz huzura sen gideme zaten bu kafayla da zor gidersin sen bence kendi kafanla yetistirecen cocuga bak benim cocuguma laf etmeden bu cahil kafayla senin cocuguna yazik keske sizin gibiler uremeseniz.
turucukafalikiz Munevvertac bunun gibiler için klavyede parmak yormak bile gereksiz canım çokta aldırış etme
turucukafalikiz Munevvertac gerçekten gülünecek kadar komik tavırları var. Aynı zmnda haline üzülüyorum çünkü çok karamsar insanlıktqn pek nasibini alamamış belli
_The_ANA_ guzelbebekk Zayıflama ilaçlarına vs asla güvenmiyorum Anneannem bu sebeple az daha ölüyordu Spor, diyet, doktor kontrolüyle bitki çayı ve sağlıklı detox Gerisi hikaye
Poyrazin_annesii Zayflama ilaçlarını blmıyrm ama iştah acıcı macununu teyzem kullanıyor 5 yaşındakı oğluna gercektende iştahının açıldıgını söyledı