Kahvelianneee Kızlar baharat kullanmadan yapsam bi zararı olur mu 6 aylık bebeğim ? Kayınvalidem yapmış biber domates yoğurt tuz ve hamur kullanmış. Yoksa yinede bebek tarhanası mı almalıyım?
mrvdg11 Kahvelianneee benim de bebeğim 6,5 aylik bende kendi tarhanamizdan yediriyorum. Biraz suda bekletiyorum sonra direk pisiriyorum hiç birsey eklemeden
Zehra5050 Kahvelianneee ben kullanıyorum gayet de güzel yiyor küçük bir sarımsak ekliyorum ev salçası dışında da pek katmiyorum çorbaya
guzelbebekk Kahvelianneee bebekler 1 yaşına kadar domates ve tuz yememeli 🙂 bildiğim ve araştırdığım kadarıyla kendiniz veya başka birisi bebek tarhanası yapabilir. Domates yerine kapya biber ile.
Eymenikonunannesi14 Hiç bebek tarhanasi kullanmadim canim ben. Bizim yediğimiz ev tarhanasiyla basladim 4.5 aylikti ilk tattirdiğimda suan 11 aylik kiymali veya kemik sulu yapiyorum severek yiyor
Kahvelianneee Eymenikonunannesi14 tam olarak nasıl yaptın peki canım? Evde yaptığımız gibi mi salça sarımsak baharat olmadan dimi?
Eymenikonunannesi14 Kahvelianneee ilk zamanlar salca ve sarimsak koymuyordum evet ama şuan koyuyorum 🤗
sarmaliklahana Kahvelianneee bende evde yapılandan verdim ama salça yerine domates sos kullanılmıştı sorun yasamadık
Burcugnctrk Kahvelianneee yememesi gereken çok şey var nohut gibi ilk ek gıdaya başlamada bakliyat bağırsaklar için sorun olabilir tuz çok zararlı ve domates de aynı şekilde organik bebek tarhanası satan sayfalar var alırsanız uzun zaman tüketebiliyo zaten bi yemek kaşığı kadar suyla açıp pişince üzerine zeytinyağı gezdirip yedirebilirsiniz
Sedanindenizi Kahvelianneee Ver gitsin hic bebek tarhanasi falan alma kendi bildiginiz mis gibi yaptiginiz tarhana varken yedir tussuz zeytin yaginda kavurarak pisir tamamdir🥰