Zynp24 Zuleyha__19 günde 1 kere 5 damla kullandım doğumdan sonra başladım 3 ay kullandım hiç gaz sorunu yaşamadık şükür
Prensinannesi23 Zuleyha__19 günde bir defa 5 damla ve aynı saatlerde düzenli verirsen 1 hafta içinde etkisini görürsün bebeğim 4 aylık doğduğu hafta başladık hiç gaz sancısı yaşamadık ekstra gaz ilacı da kullanmadım
Gokcesin Zuleyha__19 günde bir kez 5 damla kullanıyorduk biz de 3 aya kadar kullandım çok faydasını gördüm gaz hususunda. Kabızlığa çare etmedi ama.
Zuleyha__19 Elsaa faydası oluyor muydu birde yan etkisi oldu mu kızım 50 günlük çok gaz sıkıntımız var doktor vermedi ben kendim aldım doğal bi ilaç olduğu için tereddüt ettim biraz da
ADE Zuleyha__19 15 günlükken baslamistik 5 ay boyunca günde 5 damla kullaniyodum hem gaz sancısıni hem de kabızlığı önlüyor.
Oglusum5357 Zuleyha__19 10 gunluktn beridir bizde kullaniyoruz bi faydasini gordugumuzu soyleyemem bebekten bebege değişiyor
Denizruzgar Zuleyha__19 ben kullanıyorum 15 günlük tü şimdi 2 aylığız faydasını gördüm her gün aynı saatte 5 damla şeklinde kullan