Gozde-Yaman12 Kizlar 12 günlük bebeğim var rezene çayı içildiğinde bebeğin gaz çıkartmasına iyi geliyor diye duydum Siz neler yapıyorsunuz gaz sancıları için veya aranızda içen var mı rezene çayı?
SeninAskinKiminUmrunda Gozde-Yaman12 evet hep ictim 2 sene boyunca rezene ictim süt arttırdı gazı kesti hazımsızlıgada iyi geliyo
Mervis41 Gozde-Yaman12 Canım ben içiyorum hatta bebeğe de verdim şu an 5 aylığız. Hatta yavşan otu var doğduğundan itibaren bebeğe de verdim kendim de içtim çok şükür gazı atlattık
Balevlatsahibi Gozde-Yaman12 ben içiyorum faydası var mı bilmiyirum çünkü bebeğim geceleri uyumuyor aşırı gazı var ama gün içinde mutlaka rezene ve kimyon çayı içiyorum
Ronya10 SeninAskinKiminUmrunda Evet içiyorum çok iyi geldi hem bebeğime hem bana ve süte yapıyor. Çay kaşığı rezene Çay kaşığı anason Çok az kimyon da ekliyorum bir 19 dk dinlendikten sonra ılık içmelisin. Bebeğin 40 geçtıkten sonra çok az bebeğine verebilirsin. Uyumasına çok yardımcı oluyor kimyonlu herzaman kullanmamanda olur çok kabız olduğunda eklersin.
Gozde-Yaman12 Mervis41 bende aldim bugun rezene icicem canim aldigim yer bana bebeğe 2 çay kasiğı versen olur dedi ama daha 12 günlük ya cok tedirgin oldum kararsız kaldim
Gozde-Yaman12 Balevlatsahibi valla benimde ayni canim herseye kimyon atiyorum ya yeterki gazı olmasin diye cok kivraniyor kiyamiyorum
Ysgl26 Gozde-Yaman12 gaz sorunumuz olmadı şükür. Ama süt için rezene kimyon ve anason demleyip içiyorum gerçekten arttırıyo sütü
Ozge_5555 Ysgl26 bunları karıştırıp mi içiyorsunuz yoksa ayrı şekilde mi ben sadece rezene olarak içiyorum
Merveeofs Ben 3 aya kadar rezene içtim zaten gaz sorunumuz yoktu şükür ama tedbir amaçlı. Bebeğime de ara sıra tatlı kaşığı kadar anason veriyordum
Duygu1629 Merveeofs anasonu nasıl veriyorsunuz ben büyük kızıma vermiştim bir kere ateşi çok yükselmisti şimdi korkuyorum anason yağı vermiştim ben siz nasıl yapıyorsunuz uykuya dalmiyor benim bebek
-tTugce- Gozde-Yaman12 günde 1 ya da 2 fincan içiyorum gazına iyi geliyor mu bilmem ama süt yaptığı söyleniyor olumsuz bir yanını görmedim
Balevlatsahibi Tazeanneveminigi bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı kimyon koyuyorum kimyonlar dibe çökünce içiyorum
Tazeanneveminigi Balevlatsahibi çok teşekkür ediyorum ben taneleri rahatsız eder diye nasıl içeceğimi bilemiyordum