Cansu_cinar_alp 1902ctn seninde kabarık baya inşallah en kısa zamnda gecer ya ne hevesle 6.ayı bekliyodum mamalar hazırlıcm diye bütüm hevesim kaçtı şimdi ne yapıcam neler verebilirm diye düşünüyorum daha ay gelmeden kurtulurz inşallah hepimiz gececek biliyorum ama erken atlatrırz inşallah
Sedaazra 260702songul merhaba benim kızım 10 Mayıs doğumlu 11 aylık bizim de buğdaya hafif alerjimiz var neler yapıp yediriyorsunuz bu aralar vücudu çok kabardı
Cansu_cinar_alp 260702songul malesef canım hala devam ediyor yanaklarda egzaması oluyo bugday alerjisi gec geciyor sanırım 😕
Sedaazra 260702songul genelde 2 yaşından sonra geçiyor dedi düşük bi ihtimal kalıcı da olabiliyormuş ne yazık ki ne yedireceğim şaşırıyorum şehriye çorbası ve tarhanayı çok seviyor ama vücudu çok kabardı bu ara
260702songul Sedaazra glutensiz ürünler alin Allah yardımcımız olsun inşalalh geçer bizim aynı zamanda süt alerjimizde var:(
Sedaazra 260702songul bizde de tavuk eti dana eti de var ama çok hafif alerji çıktı hepsine çok tepki vermedi vücudu testte. Evet deri testi yapıldı sırtından
Cansu_cinar_alp 260702songul insallah canim ya bi yasina girecek nerdeyse hala bise verirken acaba kizaracak mi huzursuzlanacak mi diye korkuyrm allah yardmcmz olsun gecer insallah
260702songul Cansu_cinar_alp ağız cevresi mi kızarıyor canim mesela ben bebegine un corbasi veriylrum agiz cevresi kızariyor 5 dk sonra filan geçiyor sizdedemi oyle oluyor
Cansu_cinar_alp 260702songul bizde yanaklar kızarıyo canım salgın bittikten sonra tekrar götürcem test yaptrcm bide cildiye doktoruna da götürmeyi düşünüyorum
Cansu_cinar_alp 260702songul bizde yüzünde özellikle yanaklarda kızarıklar oluyordu ve kasınıyodu bugday gecti sanırım ama yumurta halen devam ediyo
Cansu_cinar_alp Can_deniz gecti sanırım ekmek bulgur fln veriyorum bi tepki vermiyo yumurta alerjimiz devam ediyor ama sizin nasıl oldu değişiklik var mı