Nehirellam Merhaba bebeğim 6 buçuk aylık, munchkin pipetli suluktan su içemiyor, biberonla da istemiyor sadece bardakla döke saça içiyor. Alıştırma bardağı Chicco ya da mamajo almayı düşünüyorum tavsiye eden var mı, avent olanın çekmesi zor diye okudum.
pogacayanakk Nehirellam diğerlerini kullanmadım onlar hakkında bir fikrim yok ama Avent kullanıyoruz yumuşak uçlu olduğu icin içmesi çok kolay
Litfenama Nehirellam avent kullanıyordum ama kesinlikle hep kendim içirmek zorunda kaldım. İçmesi daha rahat ama bebeğe bırakıp kendisinin içmesini bekleyince sürekli her yer ıslanıyor. Daha sonra nuk markasının sihirli alıştırma bardağını aldım. Suyu çekmek yerine içmeyi öğreniyor ve bardağın her yerinden içebiliyor. Dökülmediği içinde aventten iyi olduğunu düşünüyorum.
ElifS95 Nehirellam merhaba ben Chicco almıştım içinde tipası olandan çekince su geliyor memeden çeker gibi çekiyor çekmediği sürece su gelmiyor oğlum 2 yaşında hala severek kullanıyoruz
pogacayanakk Nehirellam yok ufak ufak damlıyor zaten.🙃 Mağazaya giderseniz başlığı biraz inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız
mysaa1 Nehirellam avent dökme şikayeti çok duymuştum ben . Büyük oğlumda da şimdide mamajo kullanıyorum akma vs sorun yaşamadım tavsye ederim
Denizoglan Nehirellam kesinlikle avrent derim benim oğlumda biberon tutmadı kaç tane alıştırma bardağı aldık hiç birinden içmedi 8. Ayda acente aldık o gün su içmeye başladı ve çekmesi zor değil ucu yumuşacık
nazliicank Nehirellam arkadasım avent almıstı hedıye her yerine aktı malesef. Tommee tippee kullanıyoruz ucunda 3 delik var memnunum akıtma yapmıyor. Dun de e bebekten bebedor aldım ucuz olsun dıye onun ıcıne de bıtkı cayı yapıyorum o da guzel