Bugleminannesi28 iki kez kullandım.110 TL ye aldım 50 TL ye satıyorum. hiç kullanmadım sadece yıkadım yıkamadan dolayı fermuarı çıktı onu kendim yaptiracam. 170 TL ye aldım 105 e satıyorum. 2 kez kullandım düğünlerde ama soyulma mevcut. 160 a aldım 50 e satıyorum. bilindik markanın çantası görselde mevcut. Az kullanılmış 2100 e alındı 150 e satıyorum.
Fusunf Bugleminannesi28 bu çantalara 2 bin verdiniz mi gerçekten k.bakmayın tip olarak cantalar kötü hayırlı satışlar alan çıkar inşallah
Bugleminannesi28 Cocolingo ben şahsen oejinal diye almıştım canım çantanın içinde kod vardı onu aldığımda kestim ne işe yaradığını bilmediğim için ama sonradan cantanin 20 bin küsur olduğunu gorunce gerçek olmadığını düşündüm yani şuan orjinal mi değil mi bende bilmiyorum ama 2100 e almıştım
Bugleminannesi28 Ciger evet çünkü kullandım ihtiyacım yok elime geçen parayı çocuğuma kenara atıyorum çok pahalıya satsam ikinci el diycekler ben böyle uygun gördüm o yüzden
Bugleminannesi28 Fusunf ya şunu gerçekten anlamıyorum her türden yorum yapılır ama bu yorumda ne bileyim insanların zevkine niye yorum yapıyorsunuz sizin zevkiniz de bana hitap etmeyebilir yeri geldimi pazardan alınan çantayı da takıyorum şöyle bir yorum yapıp kusura bakma demek
Bugleminannesi28 Ciger bedava verdigimde oldu şuan hem karşı taraf için hemde çocuğum için az bir kenara kalmış olur dedim de şuan açıklama yapmak zorunda da değilim. Teşekkürler
Ciger Bugleminannesi28 açıklama yapın diye yazmadım zaten. Sıfır çanta ayarında diye başlık açıp, ürünler ve yazdığınız fiyatlar karşısında şok olup, yazmadan edemedim. Teşekkürler🫶