__Dfnmr10 Almk istemedim çok eşya olunca bunlyorm ve gereksiz geliyor bna sizce şart mı ve kaçıncı ayda kullnmk gerekli kızım 6 buçuk aylık
lunamilaa __Dfnmr10 hiç almayın bence dolabın üstünde bir köşede duruyor boşuna yer kaplıyor.Zaten bir yararıda yok kızım binmedi
Deniz06 __Dfnmr10 en azından tuvalete gideceksen veya mutfakta bir işin olduğunda yürütece koyabilirsin. Ben bazen öyle yapıyorum.
Zeynosileannis __Dfnmr10 benim bebeğim 10 aylık almadım. Şuan sıralamaya başladı yakında yürüyecek gibi. Bir desteği olduğunu sanmıyorum zaten kısa süre kullanılır evde kalabalıktan başka bir şey değil
endoplazmikretikulumiste __Dfnmr10 uzmanlar tavsiye etmiyor ev kazalarının çoğu yürüteçle oluyor . Parmakucu yürümeye alışıyor yürümesi geçikiyor. Yürüme arkadası da aynı şekil çok kazaya sebebiyet veriyor frensiz giderken ayak hızı oluşmadığıniçinndüşüyor çenesini yürüme arkadasının tutamacına çarpıyor bir yerlerde tutunarak ayakta kalmasına alıştırın ben oyun çiti almıştım asılarak tutup yan yan tutunarak yer değiştirmeye sonra yürümeye başladı 1 yasına girdi 2 haftasonra
endoplazmikretikulumiste Tuvalete falan rahatça gireyim derseniz çamaşır sepetine koyup önüne oyuncak koyun wc ye yakın koridora koyun gözünüz onda olsun yada yemek yaparken
endoplazmikretikulumiste İlle de alayım diyorsan bana hediye gelen e bebekteki mavi ördekli sesli yürüteç var sana vereyım e-bebekte 599 TL sana 400 e vereyim
yagmuraltintas __Dfnmr10 doktorum kullanma parmak uçlarından destek alarak yürüdüğü için hem tembellestirir hemde yürümesini tam adım atmasını geciktirir dedi kullanmayacağım ben rahat edeceğim diye bebeğimin gelişimini arka plana atmak doğal düzeni bozmak istemedim