727272 6 ay 12 günlük bir kızım var gündüz uyksu için baktığım da ⅔ uyku yapmalı diyor ama biz 4 uyku yapıyoruz ⅔ gündür 3 uyku yaptırıyorum ama aralardaki saatte 1 buçuk saatte iyi kalan 1 saatte sürekli ağlıyor gözlerini kaşıyor kızıma göre mı ilerlemeliyim 3 e mı düşmeliyiz alışır mı bilmiyorum dipnot olarak 3 uyku olduğunda 1 saat 1 saat 15 dakika uyku yapıyor ama 4 uyku olduğunda bu 40 dakika sürüyor bilemedim 😏
MotherHoney-S- 727272 Uyumak istiyorsa engellemeyin Uyutmak istemek normal ama uyuyan bebeği ayakta tutmak bana normal gelmiyor pek Ne güzel uyuyor uyusunda büyüsün 6 aylık oğlum uyumuyor, gündüz 3 kez yatıyor ama yarım saat bile degıl bende uzatmak istiyorum ama nafile Kilo alımı iyi degıl öyle söyleyim uyumuyor çok hareketli çünkü Siz akışa bırakın o kendi düzenini kurmuş uykularını uyuyor hiç düşürmeye çalışmayın ilerde kendiliğinden düşer
Annesininguzelkizi 6 aylık kızım sabah uyandıktan sonra 1 saat öğlen 1 1.5 saat akşam üzeri yarım saat uyku uyuyo yani 3 saate denk gelcek şekilde
727272 Annesininguzelkizi aynen benimki 2 buçuk 3 saat uyuyor onda problem yok ama işte bunu 4 uyku yapınca 40 dakika 40 dakika oluyor 3 uyku olunca uyku başina 1 saat uyuyor
727272 MotherHoney-S- yaa çok rahatlatti aynen kendisi belirli saatler gelince uyku istiyor hemen onu takip edeyim o zaman
hhacerozer 1 Mart’ta 6 aylık olcak benimde kızım sabah 8de kalkıyoruz 10,30 gibi uyuyo yada 10 sonra 1,30-2 gibi tekrar uyuyo birer saat akşam 6-6,30 gibi yarım saat uyuyo sonra 8,30-9 gece uykusu