deletedmom111 Kızlar sleepy kullanıyordum bebeğimin poposu çok pişik olmuş😔ve dışına çıkıyordu kakası sizce hangisini alayim
Zeyzey20 deletedmom111 prima premium care sanırım böyle yazılıyordu🤣 ben böyle olanından daha memnunum tavsiye ederim
Aselina53 deletedmom111 prima kullanmadım sleepy denedik bi süre yenidoğan döneminde iyiydi fakat sonradan her kaka bele kadar çıkınca molfix pure&soft a geçtik memnunuz emiciliği yumuşaklığı çok iyi bence 👍
Ozlemjan Acaba Prima premuim ve Prima pampres arsında çok fark var mı kullananlar aydınlatabilir mi beni ☺️ Bu arada bende primacıyım 🤗
Minnos_31 Ozlemjan premıumu beğenmedim içi şerit şerit olduğu için bütün desenler bebeğin poposunda izi çıkıyordu bir daha almadım hiç beğenmedim
Eylulasell Ben molfix aldım resmen çöp yani kenar lastikleri o kadar sıkı ki çocuk rahatsız oluyor boşa gidecek
Kereminnannesiii Molfix kullanıyordum değiştirdim 1 ay denedim.surekli çiş ve kaka sizdirma yapıyordu siki da baglasam bolda baglasam sızdırdı en sonunda omuzlarına kadar kaka çıkınca yeter dedim ve evy baby geçtim cok memnunum suan icin ve mis gibi kokuyor🥰 prima sevmiyorum
Arzu_hira deletedmom111 prizma premium care doğduğu günden beri en ufak bir pişiğimiz olmadı ıslak mendilde aynısını kullan sıkıntı yaşamazsın
Kucukkalbim deletedmom111 Molfixi beğenmedim sürekli kaka taşırdı yanlardan ilk çişte bile ağır koku oluyordu.Şimdi sleppy külot bez kullanıyoruz 👍🏻