Tinymom Bebeğimle gün içinde kitaplara bakıyoruz o soruyor biz soruyoruz , küplerle oynuyoruz , bazen yakalamaca saklanbaç oynuyoruz ama gün içinde hem kendi hemde ben sıkılıyorum aynı şeyleri yapmaktan ne gibi aktiviteler yapıyor sunuz bana da fikir olsun
Demirac19 Tinymom boyama, kitap okuma, leğene su doldurup içine oyuncaklar koyuyordum baya eğleniyordu su ile tabi etraf ıslanmasın diye baya dikkat etmek lazım, oyun hamuru, top ile oynamak, beraber ev işleri yapmak ☺
Bsrsyy94 Tinymom merhabalar instada @tini_and_mini den çok güzel etkinlik kitapları var onlardan alıp kızımla etkinlik yapıyoruz çok seviyor tavsiye ediyorum 🌸
Derinsu34 Tinymom alüminyum folyoya küçük oyuncakları varsa sarın kendisi açsın. İnce motor gelişimi için çok iyi 😊
kitapkurdubebeninanasi Tinymom merhabalar instagram ve tiktokta aktivite sayfası açtım isterseniz bakabilirsiniz harikaaktiviteler diye. Sık sık paylaşım yapacağım fikir olur 😊
Tinymom Demirac19 boyama da yapıyoruz arada onu atlamışım ☺️ oyun hamuru vermiyorum çünkü ağzına sokuyor
Demirac19 Tinymom evet oyun hamuru için biraz erken ama yanında durunca beraber yapınca oluyordu bizde hava güzel olunca en iyisi dışarda vakit geçirmek
Tinymom Demirac19 sanırım cidden öyle nerdeyse 3 haftaya yakındır hiç çıkmadık dışarı haliyle sıkıldı bebeğim de