Lina_mom_ Kızlar bebeğim yaklaşık 2 aylık sabahtan beri burnunda hırıltı var ama tıkalı değil ne yapmam lazım serum fizyolojikle temizledim ama geçmedi
Sule9094 Aynı durum ben Lina_mom_ Aynı durumdayız benim bebeğimde 2,5 aylık bugün doktor kontrolüne götürdüm serum fizyolojik devam etmemi istedi birde rsv testi yaptırdık ciğerlerine inmemesi için ama benim bebeğim de çok az aralıklı öksürük var
Sedoa_ Lina_mom_ korkutmak istemiyorum ama rsv salgını var. Hırıltı ile başladı bizimki de 3 gün hastanede yattık. Dra götürün test yapsın. Serum fizyolojik ve bol bol emzirme şart. İhmal etmeyin nolur
Aylinin-annesi Lina_mom_ Ben ne yapdıysam gecmedin aynen öyleydi ve alerjisi varmış burun bogazda doktor bir ilac verdi o gun bugundur hırıltısı gitdi
Nunikk2016 serum fizyolojiği nasıl kullanıyorsunuz kızlar 1 aylığız bizde korkuyorum burun temizlerken
Sedoa_ Nunikk2016 kucağında yatay tutup iki burnuna da bir şişenin yarısını sıkıyorsun hemen kaldırmıyorsun birazcık içeri gitsin doktor bu şekilde anlattı bana iki Ayliğız .
Lina_mom_ Az önce acilden geldik çok şükür bir sıkıntısı yok ciğerlerine baktık oksijen seviyesini kontrol ettirdik temiz çıktı öksürük için bir kaç gün şurup kullanmamı tavsiye etti