Happy Kids Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Kanguru kullananlar
Tugcedogautku
Merhaba anneler kanguru kullanmaya kaç ayda başladınız kaç aya kadar kullanılır kızım 4 buçuk aylık çok sıkılıyor arabada geçmi kaldım almak için yoksa normalmi almalımıyım
Saribidik
Tugcedogautku
ben 2.5 aylıktan itibaren kullanmaya başladım kanguru. Bebeğim de çok sevdi. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz dışarda
Eceodtu
Biz de 1,5 aylikken basladik. Belki basta istemeyebilir ama diretin,israr edin. Anne karnini simule ettigi icin sevecektir sanirim.
denizco
25-30günşük falandı biz başladığımıda kullanmaya. Şuan 6 buçuk aylık hala tek kullandığım kanguru. Bebek arabasını bi iki kere denize giderken aldık yanımıza güneşten korunaklı diye. Bence geç kalmış sayılmazsınız. Kullandığınız kangurunun bebek için rahatlığı da önemli eğer ergonomikse geriye kalan sizin kanguruya bebişinizle birlikte alışmak kalıyo.ilk evde denersiniz bikaç kez temizlik yaparken ne bileyim çamaşır asarken evi süpürürken 😅 Sonra ufak ufak marketlere çıkarsanız. Şarkı şöyleye söyleye dans edip hoplayıp zıplayıp kanguruyu eğlenceli hale de getirebilirsiniz 🌸
Ezell023
denizco
hangi marka aldınız peki bende araştırıyorum da
Scb
denizco
benimde ergonomik kangurum var ama bebeğim 26 günlük yenidoğan aparatı var kullanmaya korkuyorum bise olur die
Mavisever
denizco
bebeğim 43 günlük ama korkuyorum koyma ya kalça çıkıklığına neden oluyo diyolar
Goktug4343
Biz 5,5 aylığız kullanıyoruz 3 aydan beri çok ağlıyodu şimdi dışarı çıkacağını anlayınca gülüyo
Tugcedogautku
Yaa hemen alıyorum o zaman çok teşekkürler 😍
denizco
Destinax
Ezell023
ben tutumlu anne sayfasından ikinci el aldım. Momfort baby. İkinci elleri 100 lira falan bulursunuz:)
denizco
Scb
hiçbi şey olmaz aksine kendini daha güvende hisseder. Sıcacık anne kokusuyla birlikte
Scb
denizco
26 günlük yanlış yazmışım 😊 29 günlüğüz tamam ozaman denicem bende araba kullanmak cok zor travel sistem puset ayriliyo ikisini ayırıp taşımak eziyet tek başımayım bide kullanmam gerek kanguru cesaret edememistim