Mhmysr 6 ay 8 günlügüz. Bebegim gün icinde 2-3 saatte bazen 4 saatte bir 150 cc anne sütü içiyor. Ek olarak da mama vermeye başladim. Yurtdisindayiz henüz doktora gidemedik ek gıda süreci nasıl olmalı son on gündür sebze ve meyve pürelerine başladim günde 1 kez elma armut muz balkabağı erik havuç püresi denedik. 5-10 kasik yiyor. Yeterli mi. Ne zamandan itibaren iki oğune geçmeliyiz ve neler verilmeli
Boniboncukkk Mhmysr 6. Ay tadım ayıdır. Verdipiniz yiyecekleri hergun birer kaşık artırarak denersenız alerjisi olup olmadığını test etmış olursunuz. Önce sebze ile başlayın birkaç gun mevsım sebzeleri . sonrada meyve ve yogurdu deneyın. Daha sonra karışımlara geçin.
Emnedmr Mhmysr 6. Ay hep tadim 7 ay tadım yaptığınız şeyleri karistirip bi ogun yapabilirsiniz oglen meyve püresi ikindi gibi kıymalı sebze püreleri ve aksam yogurt ana öğün her zaman mama yada anne sutu olmali 2 yemek kaşığını gecmicek sekilde sonrasinda kahvalti sebze yemegi yogurt seklinde 3 e cikiyor yani biz doktorumuzla boyle ilerliyoruz
FaaBu 3 gün kuralıyla önce sebzelerden başlayıp devam edebilirsiniz. İlk gün 1 çay kaşığı, ikinci gün 1 tatlı kaşığı, üçüncü gün 1 çorba kaşığı seklinde
Mhmysr FaaBu Teşekkür ederim. Yalnız dün burada okudum 6.ayında bebeklere ikişer üçer öğün menü hazirliyorlardı bazı anneler ve neredeyse her ćeşit yiyecek vardı. Bu fazla mi normal mi
FaaBu Mhmysr altı ayında iki öğün veriliyor genelde bende şuan 3 Ogün veriyorum ama erken başladığım için. Tadimlari bitirdikten sonra ogunlere gecersiniz
_The_ANA_ Mhmysr ayından beri her gün yumurta labne şekersiz meyve marmelatı avokado bebek bisküvisi yiyor. Şuan 16 aylık Bu kahvaltısı. Yanında karadut suyu içiyor Ben hiç 1çay kaşığı vermedim Ne kadar istiyorsa o kadar yedirdim
Mhmysr Şimdi hep püre halinde ilerliyoruz. Katı ne verebilirim ilk diye düşünüyorum henüz pütürlü bir sey denemeden pankek dogru olur mu