Kubra966 Bir kaç gündür hipp mama hakkında postlarda hiç iyi şeyler okumuyorum. Bebeğim doğduğundan beri meme + mama şeklinde ilerliyorum ve mama da hiç problem yaşamadık gazı , kusması vs hiç olmadı. Ama hipp mama toplatılıyor vs diye yazılıyor bilgisi olan var mı? Hipp combiotic kullanıyorum.
hanifedog bakanlığın yazısı yayınlandı her yerde. ben kullanmıyorum ama kullanan herkes bıraktı hippi çevremde. toplatılma kararı çıkmış mamayı kimse vermek istemiyor tabii
[silindi] https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/aromali-mamalar-toplatiliyor-41344391 Bebivita toplatılan mam meyve yerine meyve ekstratı kullanıldığı için
tczehra hipp bize kabızlık yapmıştı o zaman bırakmıştım canım sonra bende duydum haberleri içim bir kötü oldu denediğim için bile pişman oldum
Ahseninannesii @Kubra966 bende hip kullanıyorum toplatılan başka bir ürün zaten öyle birşey olsa büyük marketlerde su Ana kadar hip bulundurmazlar e bebek de dahil sıkıntı yok en başından beri kullanıyorum
Yasmus Bende 2aylık bebeğim doğduğundan beri hip kullamıyorum yazıda hipp die bişey geçmiyo sanki anlamadım marka belirtilmemiş