Aslhanns Anneler gazlı bebeğim için biogaia ve sab simplex kullanıyorum 27 günlüğüz sizlerden nurse harabeyes duydum hangi damla dha iyi ? pazartesi de ilk aşımız var 1 aylıkken yapılan aşı ateş yapıyor mu tavsiyelerinize ihtiyacım var
durukusunannesi_ Aslhanns ben bebeğim 10 günlükten beri sadece biogaia kullanıyorum yeterli geliyor bize ama şükür aşırı gazlı bir bebek olmadı hiç. 1 ay aşısı hepatit b ikinci doz aşısı doğduğu an yapılan aşının aynısı hiç bişey olmuyor annesi minik bir ağlama 😢
Namkol Aslhanns Nurse Harvey’s kullandım. Çok memnundum. Sayesinde hiç sıkıntı yaşamadık gaz konusunda. Ablam biogai kullandı oda memnndu ondan
Mdorukkk Aslhanns evinde calpol bulunsun bebekler için olanı sağlık ocağından yazdır 2. Ay aşılılarında da lazım olacak bir ihtimal çıkarsa bir çay kaşığı verirsin. Sap simplex kullanıyorum çok iyi. Sen kaçar damla veriyorsun ?
Cemrekyy Aslhanns 1.ay asisi biraz ates yapmisti calpol verdik düzeldi. Biz de 1.aydan itibsren gjnde 1 kez biogaia, gunde 3 kez 8 er damla sab simpleks kullaniyoruz cok mmenunum. Gaz sancılarımız duzeldi. Suan 3 aylik bebegim
Guner0303 İlk ay aşısı ateş yapmıyor canım merak etme. Bizde gazlı bir bebeğiz ben metsil kullanıyorum. Ayrıca da anason , kimyon otu tohumu, rezene içiyorum. Hem süt yapıyor hemde gazına iyi geliyor.