Esra_tsknn Kızım 15 aylık ve sürekli pişik böyle kanayacak kadar pişik hemde doktora söyledim grip ilac kullanıyorsun o yapıyor dedi ama ilacı bıraktık iyileşiyor gibi olup tekrar pişik oluyor bütün bilindik pişik kremlerini kullandım var mı öneri?
Semaaa39 Esra_tsknn sudocrem çok iyi gelir ama içeriği berbat 🤮bide burda okumuştum şekerli su yapıyolar jel kıvamında iyi geliyomuş falan. Ben ıncıa ve bepanthl kullanıyorum varolan pişiği geçiriyolar
Yasmn_17 Esra_tsknn çok geçmiş olsun bephantol pişik kremini de denedin mi canım o iyi gelebilir belki
Bibebek_ Esra_tsknn crystalin diye bi antiseptik Sprey var 8 saate pişiği kurutuyor sudocrem mustela stelatopia bepanthol ama en doğalı zeytinyağı bide bez dokunuyor olabilir yada alerjik bi bebekse pişik oluyor diyede duydum hangi pişik kremi dersen mustela derim antiseptik sıkıyorum biraz kurusun diye bekliyorum zeytinyağı sürüp krem sürüyorum krem zaten anında kesiyor
esraceylan3 Esra_tsknn canım kızımda denemediğim krem kalmadı bübchen sudocrem bepanthol hatta biri travazol diye bir krem önerdi o dahi hiç iyi gelmedi annemin önerdiği bildiğin dışı yeşil olan tüp Arko iyi geldi ve 1 günde hemen düzeldi pişiği denemelisin ☺️
Habibeayliz32 Esra_tsknn ıslak mendil kullanma canm benm de kızarıklık vardı bebegım 12 günlük doktorumuz ıslak mendili bırak dedi pamugu kaynamıs sogumus ılık suyla ıslatıp kutukara yaptım onu kullanıyorum kızarıklar azaldı bırde sudocrem suruyorum
Angelangelll Esra_tsknn aktardan beyaz kil alıyoruz doğduğundan beri. Alerjik bebek olmasına rağmen pişik sorunu yaşamadık. Başlar gibi olunca hemen biraz atıyorum geciriyor
askokuskolar Esra_tsknn Canım bebeğinin altını yıka ılık suyla sık sık değiştir ve mutlaka kurula mustela krem sür iyice yedir ıslak kalmasın mantar olur bu defa da. Poposunu mutlaka havalandır gün içerisinde açık beklesin geçer inşallah ben bebeğimin poposunu normalde pamugu ıslatıp siliyodum o bile tahriş ediyordu ne zaman silmeyi bıraktım yıkamaya basladım hiçbir zaman pişik olmadı mutlaka denemeni tavsiye ederim. Yalnız kız bebekse pıtısının içine dokunma üstten üstten yıka sadece.