EbruBayrak Anneler kızım 3 ay 13 günlük 15 günlük ten beri gözleri çapaklanıyor. Doktor ilaç verdi kullandık geçti kanal tıkalıdır dedi bi baskı ile açtı1 ay snra gene aynı. Basına gelen varmı. Silmekten cocuk artık sıkıldı. Elimde ılık su ile pamuk sürekli silmek zorunda kalıyorum.
cbkckbr EbruBayrak bi baskı ile açılacak bişey değil malesef oğlum dokuz ay iki günlük ve hala tıkalı kanalı
Mevacanimkizim EbruBayrak benim kızımın 1 yaşına kadar devam etti sadece sağ gözü öyle baskı falan yapmadılar çay ve ılık suyla temizledim yumuşak temiz bezle. Dr lar çok kızıyor süt damlatmaymis başka biseymis geçireyim derken zarar vermeyin sabırlı olun Dr ne diyosa onu yapın geçecektir er yada geç. Geçmiş olsun 🤲
Papatya14 Sdmgc bana doktorum sakın damlatma orayı besler demişti bende öyle biliyodum hatta damlattim gerçektende çoğaldı
EbruBayrak Sdmgc Sdmgc malesef mama ile besleniyor sütüm vardı damlattım kucukken de. Sağlık ocagı doktoru damlat diyordu kendi doktorumuz damlatmaya karsıydı. İnanın sırf annem ısrar ediyor diye damlattım hiçbir faydası yok
EbruBayrak Mevacanimkizim teşekkürler insallah geçer ya cocugumu öyle gördükçe sinir oluyorum niye tekrarladı diye elleri sürekli suratında ellerini siliyorum yüzünü siliyorum sabahları ama yok hep öyle gözleri zarar görürmü bilmiyorum
cbkckbr EbruBayrak masajdan başka çaresi yokmuş malesef bi yaşına kadar açılmazsa ameliyat olucak göz pınarına masaj yapıyorum emerken sadece bi iki kez basabiliyorum artık istemiyor çok iltihaplanırsa da netira diye bi damlama var onu kullanıyoruz
Bebikciikkk EbruBayrak benim bebeğimde de vardı hemşire her fün masaj yap göz pınarlarına dedi her gün ypatım duştayken yaptım geçti çok şükür
Bebikciikkk EbruBayrak bebeklerde göz masajı yazarsanız çıkar gözünün ucuna burnunun dibinde ki pınarlara serçe parmağınızla hafif ovalıyormuş gibi yapın her yapmanızdan önce parmağınızı temizleyin olası mikrop kapmasını önlemiş olursunuz
Mnil 10.5 aylık kızım 2.5 aydır aynı, damla kullanıyoruz geçiyor gbi oluyor sonra tekrar başlıyor.Bnde Cay sürüyorum ama fayda yok.Gecmezse alerjik olabilir dedi doktor.Tekrar kontrole gideceğiz.
EbruBayrak Mnil Mnil bende çay ile temizledim dün şükür azaldı yapış yapışlığı sadece pınara birikiyor simdi ordan temizliyorum. Ama kızımda bronsit baslangıcı var demişti doktor hava kullanmıstık hava ile birlikte de azalmıştı sanırım burun açılınca oda mı temizleniyor bilemedm ki
Zeynosileannis EbruBayrak 10 aylık kızım ve doğduğundan beri aynı bir ara damla ole geçti 1 hafta sonra yine aynı. 1 yaşına kadar geçmezse maalesef anestezi altında tıkanıklığı açacaklar 😔
EbruBayrak Zeynosileannis bizede geçmez ise kesinlikle 9 ay oldugu an kontrole getirin dedi. Bende korkuyorum insallah gerek kalmaz sizede