Gulumser6 Bebeğim emdiği zaman doyuyor ama ben göğsümden süt sağmaya kalktığımda süt gelmiyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı. 3.5 aylık bebeğim
Bssraa2 Gulumser6 benm bebeğimde doyuyor kilo alması iyi ama sağım yaprken 30 cc çıkıyor süt sağım ile emmede aynı süt çıkmazmış bebek daha güçlü çektiği için daha çok çıkarmış pompalar o kadar da güçlü çekmezmiş bir instgramda takip ettiğim ebe söylemişti
Roisin Gulumser6 ben 🙋🏻♀️ Bebeğim 3 aylık. Kilosu 97 persentili geçti. Aşırı kilolu bir bebek. Sağımda süt çıkmıyor pek.
Gulumser6 Bssraa2 bende öyle düşündüm ama diş hekimine gidecem süt sağıp koyayım dedim. Süt çıkmıyor 10 cc falan anca oluyor. Mama mi versem acaba gittiğim zaman belli bir süre emzirilmemesi gerekiyormuş.
Gulumser6 Roisin aynen benimki de hesap yaptığım zaman %73 ün üzerinde diyor. Kilo alımı da iyi zaten 3 kilo doğmuştu
Polannem Gulumser6 dişçiye gittiğimde sorun olmaz emzirebilirsin demişti 🤷🏻♀️ ama sormak lazım tabi. Tavsiyem sağımı elinizle deneyin. Pompayla süt gelmiyor elimle bi süre sağım yapıp tekrar pompayla deniyorum süt gelmeye başlıyor
Bssraa2 Gulumser6 aralıklarla sağmayı deneyin 10 dk sağın 10 cc çıksın dinlenin tekrar 10 cc böyle böyle çıkmaz mı ki bn bir ara aralıklı sağdım o ara öyle çıkmıştı biraz