Deletedmom_39 Melike97 dün aynı postu açtım 5,5 aylık ve uyanmasını geçtim, mama yemeden uyumuyor gece 🥺
Melike97 Atailknur 4 ay atağı dediler geçecek sandım geçmedi mahvoldum gerçekten 1.5 aydır artık inşallah bir an önce normal uykuya dönerler
Melek_06 Aynı bizde de durum iki saatte bı uyaniyo ama emerek uyuyo bebeğim destekli.uyudugu için olduğunu düşünüyorum gündüz uykuları da kısaldı en kısa zamanda uyku eğitimine geçmeyi düşünüyorum
Melike97 Melek_06 benimki desteksiz mama ile beslendiği halde aynı 1.5 ay oldu inşallah geçer hızlıca
Melike97 Mbrre evet aynı durumdayım hayır fazla yemeyi de kabul etmiyor doyunca ağzını kilitliyor resmen veremiyorum
Melike97 Merveeofs inşallah düzelirler gerçekten çok zorluyor insanı ama herkes bana dur bir diş çıksında o zaman gör diyor
Mbrre Melike97 amaç annem burda mi diye kontrol etmek bence bizimki önceden ses çıkarırdı şimdi gozunj falan aciyor bazen geri uyumak jstemiyor oturuyoruz gece vakti 🤷♀️
Merveeofs Melike97 Bizimki diş süreci galiba ya öteki şeylere de bakınca. İnşallah bu kadarla atlatırız yani 🙏🏼😬
Melike97 Deletedmom_39 aynı durumdayız valla mama yiyor normalde gündüz 4 saatte yiyen kızım gece 2 saate acıkıyor
Merveeofs Mehtap-37 artık uyuduğumu anlamıyorum resmen, gündüz uykuları da en fazla yarım saat sürüyor o zaman da uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Ayb7kemmm Melike97 bebegim 5 ay 18 gunluk gece uykulari guzel ama gunduz 1 1.5 saatte bir kalkiyor buda beni yoruyor artik aksam uzeri bi uzun sureli uyuyor okadar
Mehtap-37 Merveeofs valla aynıyım ben de zombi gibi dolaşıyorum bütün gün bi de çok hareketli oğlum hep kucak istiyor sırt ağrısından ölüyorum