Emelimsi Gece ana uykusuna yattiktan sonra bebegim harekerlenmeye basladigibnda kafasini saga sola dondurdugunde elleri ile yuzunu ovusturdugubda ses ciakettiginda alip emziriyorum buseferde gece 5 kere kalkiyrm minimum:(( acaba beklesem aglayinca mi alsam kicagima? 3.5 ayligiz
Nereidd Emelimsi ben önce beşiğini küçük küçük sallıyorum %90 uyumuyor 😁 baktım baya ayık alıyorum emziriyorum
Zeyneptoprak Emelimsi oğlum 44 günlük el hareketi uyandırıyo bazen mıkırdanıyo sallayınca uyuyo acıkınca zaten direk ağlamaya başlıyo emme saati bellidir
Ipekk Emelimsi deneyin bir kere ağlamasını bekleyin belkide ona alıştı. Acıkır uzun emip derin uyuyabilir
Emelimsi [bilinmeyen] evet ama benimki gozlerini acmiyor surekli hareket halinde :) o durumda napmak gerekir? Aglamasini mi beklemek lazim acaba? chnku su durumda 1.5 2 saatte bir uyaniyorumm sonra tetikte oldugumdan uyuyaniyorum
Joipt Emelimsi ben de kendim yazdım sandım 😄Benimki de 2 aylık ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum ağlıyor,emiyor ama az uyuyakalıyor tekrar,maksimum 2 saat sonra tekrar uyanıyor uykusuzluktan midem bulanıyor artık
Emelimsi Joipt :(( su duruma bi cozum bulmamiz lazim:( yoksa uykusuzluk bas agrisi:( kendimi gectim bebegim de kesintisiz uyuyamiyor ona uzuluyorum en cok
Joipt Emelimsi kesintisiz uyuması mı gerekiyor onu da bilemiyorum valla ben bütün bebekler böyle sanıyorum 🙄
Emelimsi Joipt 1.5 2 saat cok kisa.. en azindan 3-4 saatte bi uyansalar keske.. benim arkadasimin oglu 4 aglik 2.5 ayliktan beri 6,7saat kesintisiz uyuyormus.. doktorda kilosunda problem olmadigindan sen de uyandirma demis
Joipt Emelimsi o nasıl olmuş acaba bize de öğretse keşke? bence de çok kısa,ilk uyuduğunda 3,4 saat uyuyor ama ilk uyanışından sonra 1,5-2 saate bir uyanıyor.acıkmasa uyanmaz herhalde diye düşünüyorum,emziriyorum.başka neden uyanır ki bir bebek 🤷♀️
kubraztrk Emelimsi bende senin gibiydim ama baktım olmuyor hem uykusunj etkiliyor hem emmesini sonra ağlamadan almamaya başladım hem uzun emiyor hem huzurla uyuyor hemde kendi açılınca kalkiyor artik 21 günlük daha kızım zamanla insan ogreniyir her ağladığı da meme verirsek işimiz var ben verdim meme uçlarını sızım sızım sizladi bebegimi bile etkiledi kendine bir periyot oluştur bebeğini tanı canım zor ama dene😳😬
Emelimsi Joipt ayni durumdayiz resmen:( ama 1.5 2 saatte bi acikmalari mumkun degil muhtemelen:/ doktorlarda oyle soyluyor:(
Yahyaaliannesi Emelimsi vala bende ilk başlarda her kipirdadiginda aldım emzirdim alıştı şimdi her kipirdadiginda emmek istiyor. İyice aglayana kdr alma derim ama dikkat et uykusu açılmasın. Öyle olunca memeyi bi uyku aracı olarak görüyorlar oyuzden memesiz uyumuyorlar bi sefer
EmineGneDemir Emelimsi bana doktorum uyansa bile emzirme alışmasın dedi . Artık 4 saatte bir beslenebilir demişti 3 aylık kontrolünde
EmineGneDemir Emelimsi aynen birimde bitek emerek uyuyordu 🤣 hatta doktorum da söylemesi kolay yapması zor demişti 🤗 şuan 4 ay 13 günlüğüz uyansa bile emzik veriyorum uyumaya devam ediyor