momandad_16 42gulfe_kctrk ateşi kaç derece diş 38 üstü ateş yapmaz buna göre hareket edin viral bi enfeksiyon geçrebilir diş zamanında hastalıklara açık oluyolar bizimki ne zaman diş Çıkarıcak olsa illa bi enfeksiyon geçirirdi hala öyle ateşi geçmiyorsa bi hastaneye gidin
Lalinn Tam 6 aylıkken öğlen uykusu sonrası ilk kez ateşlenmişti bebeğimiz doktora gidene kadar da 2 derece artmıştı 38,5 ateşle testleri yapıldı vs, sonuç: korona O yüzden ateş artıyor mu bakmakta fayda var,geçmiş olsun
42gulfe_kctrk Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız Soğuk bezle eklem yerlerini sildim 38 den düştü bı yarım saat sonra parol şurup verdim tek zıbın ve ince battaniye var üstünde ne yapmalıyım
Aselzz momandad_16 merhaba bizim de pazartesiden beri atesimiz var 37.7 gorfuk en yuksek ins artmaz. Doktor bisi vermedi goturdugumuzde. Surekli agliyor dediginiz gibi birden enfeksiyon geciriyor kafa arkasi yaniyor cok fena agzi yaniyor burnu akiyor ne yapmaliyim
EbruBayrak Soğuk kompres yapmayın lütfen. Ilık su ile yapılır kompres. Atesi yükseliyorsa eğer huzursuzsa fitil verebilirsiniz ve doktora gösterebilirsiniz. Bebekler de baska birsey yapılmaz.
Lalinn Herkes bildiklerini yazıyor sonra ateş düştü teşekkürler diyorsunuz biraz zaman sonra tekrar çıkıyor ateş yeniden buraya koşuyorsunuz böyle yapacağınıza çocuğu artık bir hastaneye götürseniz daha iyi olmaz mı?
42gulfe_kctrk Lalinn hastaneye gitmediğimi kim demiş tamda şuanda hastaneden geliyorum size cevap verinde demiyoruz zaten lütfen yorumlarınizi kendinize saklayın
Lalinn 42gulfe_kctrk son yorumunuzda ateş düştü tekrar çıkarsa götüreceğim yazmışsınız da ona binaen yazdım yoksa en doğru karar sizin tabi
Aselzz 42gulfe_kctrk goturdum hicbir sey yapmadilar hala 37.5 civaribsolunum yolu enfeksiyonu dediler ne yapicam bilmiyorum
42gulfe_kctrk Aselzz bende Medicana ya götürdüm enfeksiyon varmış kanında antibiyotik ile ateş düşürücü verdi