Ynianne 1,5 yalında çocuğu olancanneler kaç uyku yapıyorsunuz kaç saat uyanık kalıyor düzeniniz nasıl
_mom30 Ynianne gunde 1 uyku yapiyorum ama eger erken kalkiyorsa 2 uyku yapiyorum Tamamen uyanik kalma suresine ve kalkis suresine bagli haraket ediyorum🤭
Fatmaaa6666 Ynianne benim oğlumda 18 aylik tek uyku yapıyoruz sabah 7 buçuk 8 gibi kalkar öğlen 12 12 buçuk gibi yatar 1 buçuk 2 saat uyuduktan sonra kalkar gece uykusuna da 8 buçukta yatar
Nursena0606 Ynianne 17 aylık oğlum. Yaklaşık 4 aydır tek uyku yapıyor. Sabah en geç 8 de uyanır. Öğlen 1 de uyuturum. Max 1 saat uyur. Akşam da 8 buçuk-9 arası uyur. Gece de değişiyor maalesef. Deprem olduğu günden beri bizimle uyudu daha doğrusu uyumadı bile (2 haftadır.) Birkaç gündür de yatağında uyuyor çok şükür. Genelde yatağa sığamadığı için mızmızlanır. 120 yatak boyu 80 cm kendisi ama asla sığmaz. 🤦♀️
_mom30 Asyece Uyku duzeni gunluk 2yse ve bugun tek uyku yaptiysa ondan olabilir. Yorgunluktanda ve uyku duzeni kactigi icinde uyumuyorlar🤭
Busralpasln Merhaba oğlum sabah 8 gibi uyanıyor 12 gibi ilk uykusuna yatıyor 2 3 saat uyuyor bazen ikinci uykuya yatmıyor basende dayanabiliyor 5 gibi uyuyor yarım saat kadar uyanıyor 9 gibi gece uykusuna yatıyor saatlerini kendi oluşturdu ben müdahale etmedim
Ynianne Fatmaaa6666 sabshtan öğleye kadar bizim düzende aynı ama öğlen 1 saat uyuyor 2 saat uyusa sıkıntı olmucak az uyuduğu için ilkindin tekrar uyumak istiyor
Ynianne Nursena0606 bizimki de aynı ama öğlen bi saat uyuduğu için as geliyor uykusu 5 gibi uykusu geliyor muz mızlanıyor uyursa akşam uykusu geç kalmış oluyor
Elif93 Kızlar benimki hep karışık ya 10 da kalkıyo bazen 10 30 sonra 2 de yatıyo 4 e kadar bida 11 de uyuyo 16 aylık
Gozdeymen Ynianne sabah 08:00 gibi uyanır öğlen 12.30 da öğle uykusuna uyur 14:00 gibi uyanır tek uyku yapıyoruz gece uykusuna 21:00 de geçiyoruz