Feride123 Benim kızım 10 aylık 8.5 kilo ayına göre kilo alımı yavaş bebelac lf veriyorum sıkıntı olur mu acaba kullanan var mı?
Ayyuzlukoncuy Feride123 Bebelac lf mamanın extra bir kilo aldırma özelliği yok canım. Ya ishal durumlarında ya da laktozla ilgili yaşanan sorunlarda kullanılır. Neden lf kullaniyorsunuz ?
Feride123 Ayyuzlukoncuy bebeğim ayına göre sınırda kilo almıyor bi yakınım kilo aldırdığını söyledi o yüzden
Feride123 A2B4 bi yakınım söyledi zaten kilo aldırıyormuş diye daha önce bebelac gold kullandım daha yeni bi kaç gün oldu lf kullanalı bi sıkıntı yapmaz değil mi bi kutu kullandık
Ayyuzlukoncuy Feride123 Canım bu mamanım tadı hemn çok kötü hem de öyle 1 kilo aldırdığını da görmedim. Belki ilk 3 ay olabilir bilemedim. Tadını beğenmeyebilir. Piyasa da daha iyi mamalar var bence. Biz de lf kullanıyoruz lakin oğlum sevmiyor tadını
Feride123 Ygzz aptamil içmiyor o yüzden bebelac aldık 10 aylık şuan yemekte yiyor sadece kilo almıyor.
Feride123 Ayyuzlukoncuy sütüm yetmediği için mama kullanıyorum yemek yiyor zaten belki mama biraz etki eder diye düşündüm. Çok sık vermiyorum zaten günde 2 yada 3 biberon