FatmaKk Engin Yılmaz canım burdan nasıl paylaşıcağımı bilmiyorum instagram profilini. Süreç şöyle ilerledi. Ön muayeneye çağırmadı. Direk randevu verdi. Gittik önce pipiyi uyuşturdu bu arada pipiyi görüp dikişli mi lazer mi olacağını o an karar veriyor bizim ki dikişli oldu . Uyuşma sırasında ağlıyor yalan yok bu da çok normal. 15 dk sonra işleme alıyor anne babayı da yanına aldı maksimum 15-20 dk sürüyor benim oğlan yatmaktan hoşlanmadığı için kalkmak istedi bi o sıra mızladı . Sünnetle ilgisi yok yani. Sonrasında karton bardak koydu antibiyotik krem ve ağrı kesici calpol verdi 3 saat sonra uyuşukluğu geçer ağrı kesici ver dedi bize. Ama çok şükür uyuşukluk geçtikten sonra bile sıfır ağlama oldu inanın. Bir hafta karton bardak kullandık beze değmesin pipi diye. Şimdi ise sadece sarı kantaron yağı kullanıyorum iyileşti Bile yani. Doktor video ve fotoğraf istiyor aksi bişey olursa gelin diyor ve anında cevap veriyor o şekilde yönlendiriyor seni. Biz çok memnun kaldık gerçekten ilk çisini yaparken çok ağlar sabaha kadar ağlar demişlerdi gözümüzü çok korkutmuşlardı ama ben bu bir hafta içinde hiiiiç açıdan yada ağrıdan ağlarını bilmem maşallah diyeyim ve böyle olacağını hiç tahmin etmiyordum 🥰🥰