Haticeyns Sizin bebelerinzdede varmı ya kızım 2 yaşında bu ara ona başladı bize vuruyor kendine vuruyo hayır diyorum anlamıyor napacam bilmiyorum
Mucizemm344 Haticeyns benim kızımda öyle idi her seferinde mesela anneye babaya vurulmaz kimseye vurulmaz öpülür vurduğunda annecim o çok yanlış öp öyle olmaz diye diye anlattım şükür 17 aylık
Bulgaristan-kizi Haticeyns dün bi çocuk oyun parkında kızımı ısırdı saçını cekti 1 buçuk yaşındaymış şok oldım 😂 Benim kızım 16 aylık. Hic bilmez vurmayı
Gly_87 Haticeyns kizimda ayni sekilde 2 yasinda,eline ne gecerse firlatiyor veya kuzenlerine pat diye vuruyor,ben depremden dolayi tum duzenininin ,alistigi ortamin degismesine bagladm ama demekki cogu 2 yas boleymis
Metinim Haticeyns bizde 17 aylıgız kız kardesımin kızıyla bır ay var aralarında ona vuruyor hep. Bize veya baska buyuklere vurmuyor. Cici yap doyorum ama cici bile yaparken sert😌
NmalkoC Haticeyns evet 2 yaş sendromu bizdede var uzerıne birde inatlaşma ısırma saç çekme bugun eşimin telefonuna tekme attı ekran kırıldı