vizviz8ari Kızlar oğlumu 8 gün önce 6 aylık aşısını yaptırdım O günden beridir asla durmuyor sallıyorum durmuyor gezdiriyorum durmuyor gece uyumuyor ağlıyor hep ölü gibiyim dayanamıyorum resmen artık bacakları da şiş aşı yeri neden böyle yapıyor acaba
nazli-06 vizviz8ari karma aşı şişlik yapıyor bacakta bıraz gec dagılıyor, bizım 2.ayda da 4.ayda da şişlık oldu, kaç tane aşı yapıldı? Ben aşıdan kaynaklı oldugunu düşünmüyorum diş cıkarıyor olabılır mı?
jd16 vizviz8ari merhaba diş dönemi olabilir ya da atak falan olabilir çünkü aşı huzursuzluğu o kadar uzun sürmez max 2gündür. Ara ara geliyolar bebişlere böyle :) kızım da o sıralar sizin anlattığınız gibiydi ama merak etmeyin birazcık uzun sürse de geçecek, eski düzenine geri dönecek 🥰
teachermom07 vizviz8ari çok şaşırdım bu yazınıza . Normalde benim oğlum aşılarda dediğiniz gibi huzursuz olurdu bacakları ağrırdı hafif ateş vs calpol bu şekilde atlatırdık . Bizde birkaç gün önce 6.ay aşılarını olduk . Hiçbir şekilde bir yan etkisi olmadı o gün banyo yaptırdım akşam normal saatinde uyudu. Bizde şaşırdık hatta . Eşim aşı günleri zor geçiyor çok ağlıyor diye işe bile gitmemişti
vizviz8ari nazli-06 iki bacağına birde ağzına ağzına damla verdiler bilmiyorum ağzına baktım görünür de bişey yok ama durmadan ağlıyor
nazli-06 vizviz8ari bırı karma aşı, dıgerı hepatıt, agızdan verılen de polyo,, benım kızım da bu aralar huysuz damak yumusak ama doktor dıs cıkarıyo dedı kökte beyazlıklar oldugunu farkettım dudak ıle damak arasına bakın bence diştendır.