Seftalikokuluhikayem20 Hayırlı akşamlar İkiz anneleri kaç haftalık doğum yaptınız ve kaç kilo doğdu bebişleriniz? Ben doğum yapalı 2,5 sene oldu 37 haftalık doğum yaptım oğlum 2480 gram rahmetli kızım 2400 gram doğdu
birtekizbirikiz Seftalikokuluhikayem20 34+6 da Doğum yaptım oğlum 2250 kızım 1850 doğdu 14 gün yenidoğan yogunbakımda kaldılar şimdi 1 ay 25 günlükler düzeltilmiş 20 günlükler
baykuskiz_ Seftalikokuluhikayem20 ikizleri erken dogan bi benimkiler herhalde 😁 31. Haftada dogdular oglum 1900 gr kizim 1600 gr. Simdi 22 ayliklar 😁q
Seftalikokuluhikayem20 birtekizbirikiz Ayy maşallah daha minnacık ne tatlılardır şimdi 🥺🥺 Benden size tavsiye çabuk büyüyorlar bol bol resimlerini çekip öpün koklayın büyüdükçe yakalanmıyor ergen gibi tripleri oluyor😂😂
Azra-omer Ben 38+ 6 Ömer ve Azra mı kucağıma aldım çok şükür kızım 2.500 oğlum 2.800 dü şuan bir yaşındalar . bebeğinize allahtan rahmet diliyorum:( diğerinide sağlıkla büyütmenizi
Seftalikokuluhikayem20 Azra-omer Maşallah çok güzel dayanmışlar oh evet kesinlikle ilk doğdukları zaman büyüdükçe sendrom 😂😂
Azra-omer Siz bi kardeş daha yapın bence yanlız kalmasın o melek olmuş onları korumak için çok deteycı düşünmemeye çalışın bakamıyor olsanız onuda büyütemezdin Allah ne dilerse o oluyor
Seftalikokuluhikayem20 Azra-omer Yok canım şuan düşünmüyoruz çünkü benim bulantılarım çok fazla oluyor en azından kendini idare edebilecek bir yaşa gelsin istiyorum
Seftalikokuluhikayem20 birtekizbirikiz Ya Allah kolaylık versin o da geçecek inşallah hiç kendinizi yıpratmayın
Seftalikokuluhikayem20 baykuskiz_ Ooo baya erkenci sizinkiler maşallah ☺️ Maşallah büyümüşler ne güzel