Oyku123ss11 Selam anneler kizim 7 bucuk aylik ve yuzunde gecmeyen kizarikliklar var kac aydir boyle cocuk doktoruna gittik cildiyeye gonderdi orasi da kremler verdi egzama gibi dedi kullandim ama halen gecmedi yuzu putur putur oluyo kizariyo sonra geciyo kulaklarini hatta kafasini kasiyo devamli boyle ve farkli bi cocuk doktoruna gittik orasi da alerjik oldugunu ve alerji bolumne gotur dedi ama ben oraya randevu alamayirim 182 yi aradim ancak vermdi uzmanlik geretirdigi icin vermiyo diye simdi sorum su alerji bolumune gittigimde normal sira ile bakarlar mi ve neler yapiyolar test falan basina gelen varmi boyle alerjik durumlar
22essamieray Oyku123ss11 cocuk dpktoru alerji bolumune kayit aciyor snra 182 veya mhrsden randevu aliyorsunuz.
22essamieray Oyku123ss11 doktorunuz kayit acmadi mi acaba. sizi randuvusuz almak doktorun insiyatifine kalmis birsey bir sansinizi deneyin
Mervea Oyku123ss11 çocuk doktoruna gidip çocupun yeşil alanını açmasını isteyin ancak öyle gidebilirsiniz alerji doktoruna