Minigim38 Kızla 4 ay aşısı olduk 1 saat önce calpol verdim ateşini alnından ölcüyorum temassız ateş ölçer ile 38,5 çıkıyor,koltuk altı derecesi ile ölçüm yapıyorum 37,2 çıkıyor hangisi doğru sizce. Bide duş aldirsam mi iyi gelir mi
[silindi] Minigim38 dört ay aşısında bizde de ateş oldu. Gece boyu düşmedi. Ama duş hafifletti bir de gece boyu sadece atletle durdu. Üstünü açın mutlaka bir de 30 derecelerde duş
Mirha Minigim38 koltuk ve alin hicbrzmn ayni olmaz alın ve kulak boyun ölçün ayni cikarsa vardr atesi degsk çıkarsa yoktur bende sizin gbi oldm hastaneye kaldrdm doktor dedi bazi ates ölçerler farkli vereblr ornek benimki 39.9 cikiyordu hastnn 39.7 idi koltuk alti 36 çıkıyor bana dediki alin kulak boyun ayni cikarsa odue ateşi ince giyin iki saate bir baska surup varsa ver koltuk altina ve diz altina islak mendil yada ilik suya bez islat bırak gecmis olsn benim kizim 8 aylik suana kadar yaptgm tüm aşılar ates yapti enfeksiyonu oldugu icin
Minigim38 Htcnvfl 37,3 37,5 arasi değişiyor koltuk altı ölçüsünde. Elleri ayakları buz gibi sadece başının yanlarında ateş var 38,3 calpol vermeme rağmen düsmedi
Ekinveannesi Minigim38 üstüne sadece zıbın giydirip ayaklarına çorap giydirebilirmissiniz vücut ısısını dengede tutmak için. Geçenlerde okumuştum. Calpol bizim ateşimizi düşürmüyor parol bize iyi geliyor ancak bu tarz ilaçları da dönüşümlü kullanmayın diyorlar. Bebişin çok ateşi yok ama endişelenmeyin. Islak bezle eklem yerlerine kompres yapabilirsiniz ya da limonlu çorap giydirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
2Acemianne Minigim38 çocukların aşıdan sonra ateşlenmesi çok normal vücut tepki veriyo 38z aşmadığı sürece endişe etmeyin 4 saat sonra tekrar calpol verebilirsiniz. Zıbınla dursun ılık duş aldırabilirsiniz . Endişelenmeyin vücudun savunma mekanizması Şuan
Ssirinn Koltuk altından ölçeni baz alın bence , doktorlarda daha güvenilir buluyo koltuk altından ölçeni. 38 dereceyi görürseniz ölçünce öyle duşa sokun isterseniz
2Acemianne Minigim38 çay kaşığına göre değil de kilosuna göre ayarlarsanız verdiğiniz dozu daha yararlı olur