Yasinimmm Arkadaslar bebegim 25 günlük emme refleksi çok kuvvetli bir bebek, emzik olsrak Philips avent ultra soft air almıştım kiraz uçlu modelmis kısa sureli tutuyor ancak emerken cuk cuk ses cikariyor ya da çok hızlı emmeye calisiyor emzik firlayip kaçıyor ağzından aslında tutmak istiyor kafam karışti bu emzik mi ona uygun değil diye ne olur bi öneri verin hangi emzik daha uygundur
Umutalha Yasinimmm canim ben bebegime kullanmadigim emzik kalmadi en son yuvarlak uclu aldim wee baby nin onu tuttu
sabirsizbebek15 Yasinimmm canım benimki de aynı emziğe aynı yapıyordu şimdi bağımlısı oldu resmen en iyisi avent onu tutmayan başkasını tutmaz boşuna emzik alma bunu alıştırmaya çalış
Toprakdnrr Yasinimmm avent freeflow verdim ilk gün aldı. Emme kuvveti zaten yüksek olduğundan hiç atmadı canım
deletedmom555 Yasinimmm benimkinin de emme refleksi çokkk yüksek 0-6 ay için Avent, 6-16 ay içinde chicco aldım..aventten şuan cok memnunum hiç öyle problemim olmadı 🙄🙄
sabirsizbebek15 Umutalha ben ultra air verdim ilk biraz emip düşürüyordum bir kaç tane daha denedim kauçuk damaklı falan onlara da aynısını yapto wee aldım yuvarlak uçlu onu hiç almadı bile ağzına. Yine avente alıştı suan cuk cuk emiyor düşünce ağlıyor
Yasinimmm sabirsizbebek15 ya çok hızlı çekerken ağzından kaçıyor bu yüzden Tutamıyor aslında bende ağzına mi uygun değil diye dudundum
Ykarakus İlk doğduğunda Wee baby damaklı emzik kullanmıştık 3. Ayda yeniledik mamajoo damaklı kullanıyoruz damaklı kullanmak daha iyi hem ortopedik hemde ileride diş gelişimini etkilemiyor biberonla su verdiğimizde kullanamıyor istemiyordu onu da damaklı emzikle değiştirdik şimdi çok güzel su içiyor
annesininaslani Bende emzik verdim senin dediğimin gibi düşürüyordu sonra çocuğu alıştırmaya zorlarken çocuk emmekten soğudu meme reddi başladı bende bi daha vermedim emzik ağzına zaten uzmanlar bebeğiniz emzikle susacaksa ağlasın daha iyi diyorlar tabi tercih sizin