Sevim43 Kızlar merhaba 😃 4 aydır oldu doğum yapalım bi düzgün sütyen bulamadım kullandığınız sütyenler nelerdir e bebek baby mom sütyen aldım memnun kalmadım
SumeyraErva Sevim43 nbb nin emzirme sutyenini kullaniyorum kapli olanlardan rahat normaldede nbb kullaniyodum zaten
BebekEfe Sevim43 pentinin kaplı yarım atlet olanlarından kullanıyorum penye lastikli hamilelikten beri memnunun
Erencinarinannesi Sevim43 ben lcw san emzirme sütyeni aldım çok memnunum bi tane de emzirme atleti aldım işimi görüyorlar
Kdrsbk1 Valla kızlar Ben pentiden emzirme sùdyeni aldım işimi görùyor hatta onceki sùdyenlerimide kullanıyorum hic zorluk çekmeden
1bocek1cicekannesi Sevim43 lcw nin emzirme sütyeni aldım çok rahat üç tane aldım. Pentiden de almıştım o kadar memnun kalmadım
Yasemin34 Magicform emzirme sütyeni güzel hem göğüsü topluyor gemde rahat eğer emzirmek için istiyorsanız
Deletedmom212 Sevim43 lc den emzirme atleti var o cok iyi bide sporcu sütyeni aldım canım ben cok rahat pentiden almıştım emzirme sütyeni ama üzerime dar bişi giydigimde hiç hoş durmuyor