Kaptan03 Merhaba annelerim bebeğim 17 aylık oldu bir kacgundur heme herşeye ofkelenme problemimiz başladı güya atak haftasında azı dişi çıkarıyoruz onunda etkiside vardır illaki de bilemedim😣😣😣😣 sizlerde durumlar nasıl,????
Yaren4434 Kaptan03 valla bizde öyleyiz hic biseyden memnun olmuyor sürekli bir meme düşkünlüğü içindeyiz memeden kesmeyi istiyorum nasıl yapacağım bu durumda bilmiyorum 😢
busra9191 Kaptan03 aynısı benimde 16.5 aylık bende geçenlerde post atmıştım herşeye sinirleniyo mızmızlanıyor sürekli meme istiyor ama nedense bir bana yapıyor bunu babasına melek
Kaptan03 Yaren4434 benimkide hala emiyor aşırı düştü zaten emmeyi seviyordu sürekli kucağımda aç aç meme meme😅
Kaptan03 Yaren4434 ben iki yaşına kadar emzicem canım dişler tamamlansin anne sütü emme rahatlatıyormus bebekleri oyuzden devam 😅
KeremAlinin_annesi Benimki 16 aylık istemedigi bir şey olsun ağlama krizleri kucağıma almak istiyorum geriyor yere atıyor kendini herseyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor aşırı miz miz oldu ne yapacağımı hiç bilmiyorum bazen deli ediyor beni🤣
Kaptan03 busra9191 üç gündür değişti huyumuz yere düşüyoruz normalde kalkardı ay nasıl ağlama nasıl kendini ordan oraya savurma birde küsüp koşa koşa gidiyor 😂
busra9191 Kaptan03 haahhaha vallahi aynısııııııı ya bu kadar olur demekki oluyor hepsinde ben böyle ferahlatıyorum kendimi inşallah geçicek yaaa ama bu seferki bu atakta cinlerim gerçekten tepeme çıkıyor gece yatarken düşünüyorum resmen sabah napcam diye😂😂
KeremAlinin_annesi Kaptan03 Bende anlamadım artık sabır taşım çatlıyor uyanınca başlıyor mızmızlıgı akşam uyuyanakadar
Kaptan03 KeremAlinin_annesi aynen canım Rabbim yar ve yardımcımiz olsun .. insanın sınırları bazen zorlanıyor annelikte böyle birşey sabır sevgi ❤️