Bilgeninannesi5 6 aydır roxy matik toz deterjan kullanıyodum bi sıkıntımız yoktu fakat ek gıdaya geçmekle birlikte lekeler olduğundan dolayı deterjanın etki etmediğini gördüm . Mümkünse bana leke çıkaran bebek deterjanı tavsiye eder misiniz ??
Aysun16 Bilgeninannesi5 ben dalin sivi kullaniyordum bitince baska bir marka denemek istedim cunku bazi lekeleri cikartmiyor gibiydi, omo baby aldim o daha berbat cikti dalin’in cikardigi lekeleri bile cikartmiyor
Bulutkbr Bilgeninannesi5 green clean leke çıkarıcı aldım bi işe yaramadı en güzeli e bebekteki leke çıkarıcı
Dln Bilgeninannesi5 e bebekteki leke cikariciyi aldim.sıkiyorum kiyafete biraz bekleyip citiliyorum sonra mankineye.leke birakmiyor.deneyebilirsiniz
Amara Ben her lekeye önce sabun sürüp bekletiyorum ardından e bebekten aldığım leke çıkarıcıyı sıkıp hop atıyorum makinaya uzun bir program seçiyorum 💩 lekesi bile çıkıyor ayrıca ek gıda dönemindeyiz onlarida en aza indiriyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok kaliteli ve özel değilse üzerindeki çok umursamıyorum önemli olan rahat hareket etsin ve doysun 😉
Umutalha Bilgeninannesi5 e bebek teki leke cikariciyi deneyin. 2 haftadir kullaniyorum cok memnun kaldim
MuhammedAmine Bilgeninannesi5 lekeyi hiçbir deterjan çıkartmıyor hemen hemen . Ben leke olunca hemen kalıp sabın ile çitiliyorum öyle kirliye atıyorum hiç leke kalmıyor
Bilgeninannesi5 Yanıtlar için teşekkür ediyorm e bebekteki leke çıkarıcıyı denicem umarım memnun kalırım 😌