Bebegimuyumuyorr Kızlar ya bıktım artık hergün hem sabah hem akşam ne pişiricem diye kısır döngüye girdik melemen yumurta patates akşam da aynı şekilde yarım saat sonra gidecek eşim melemen yaptım beğenmiyor neymiş kolaya kaçıyormuşum sulu yemek yapıncada beğenmiyor yemiyor bildiğiniz değişik tarifler var mı bir de öyle deneyeyim
kubra2608 Bebegimuyumuyorr kürdan kebabı,karnıyarık,evde hamburger,tavuk sote,fırında tavuk şiş,tavuklu çökertme kebabı,tavuk patates fırında,Arap tava,pizza bunlar akşam için en çok yaptığım yemekler 😊
Wolverine Bebegimuyumuyorr Şimdi bilmiyoruz ki ne seversiniz, nasıl tarifler verelim Kış mevsiminde sebze çok seçenek olmuyo ama biraz sebze biraz protein dengeli menüler yapın. Mercimek/ ezogelin/ tarhana/yoğurt çorbası/tavuk suyu çorbası/brokoli çorbası/ sebze ve mantar corbasi Sulu köfte/ ıspanak graten/imam bayıldı/patates oturtma/izgara tavuk/ yada bütün tavuk/ etli kuru fasulye yada nohut/ erişteli yeşil mercimek/ sebzeli barbunya/ köfteli bezelye yemeği/ Yanlarına da pilav çeşitleri makarna vs Pırasalı börek, kıymalı ıspanaklı gözleme, pizza Genellikle yaptığım yemekleri yazdım (:
35lavanta Bebegimuyumuyorr Hünkar beğendi yaptınız mı hiç? Bizde 2-3 haftada bir pişer ailecek çok severiz
Bebegimuyumuyorr Wolverine Ya çok sağolun❤️Ben uğraşıp çeşit çesit yemek yaptığımda oluyor ama kesinlikle beğenmiyor yemiyor yarın için sulu tavuk but haşlayayım diye düşündüm düdüklüde yapacağım kaç dakika yeterli olur
Minico Bebegimuyumuyorr Yanlış anlamazsınız öneride bulunmak istiyorum, tavuk butu haşlamak yerine bir kapta yoğurt sıvıyağ salça kekik toz biber tuzu karıştırıp butları bu sosa bulayıp bekletin daha sonra fırın tepsisine dizip fırınlayın yanına patates dilimleyin daha lezzetli oluyor tabi sizin damak zevkiniz siz bilirsiniz 🌸
[silindi] Bebegimuyumuyorr göğüsü enden *ikiye ya üçe ayrııp dövün. İçine kremalı ıspanaklı mantar kavurup koyun. Rulo sarın. Fırına sürün azıcık pişsin üzerine beşamel sos ve kaşar verip pişirin. Yanına salata bile kâfi *YouTube köfte poğaça yazın o da çok güzel bi tarif *Özbek pilavı da çok güzel bi çeşittir
Hbk1122 Minico bizimki de oyle tabldot yemeğe donmusum öyle diyor beyfendi ne yapayım seçenekler belli… tavuk pirzolayi kaju baharatı zeytinyağı tuz ile soslayip tavada kizartabilirsiniz ( grill tavaniz var ise onda da yapabilirsiniz efsane oluyor ) Tavuk / et sosu için yoğurt salça sarımsak zeytinyagi kekik tuz karabiber pul biber et ve bu sos tarifini deneyin mutlaka pisman olmayacaksınız.. ( bu sos mangal sosu da oluyor.. eğer firinda yapacaksaniz da bu sos tarifini de kullanabilirsiniz ben bütün tavuğa bile bu sosu yapıp fırında pisiiyorum eşim bayılıyor. Bir tavsiye 😊
Hbk1122 Bebegimuyumuyorr green salads menüsü , kuru fasulye , biber dolması , kahvaltı için sigara böreği , yumurtali sandviç , yufkadan tava böregi yada gözleme olabilir..
Stresbabacimstress En kolaya kaçtığım yemek tarifi 2 adet antrikot tuz karabiber zeytin yağı ile soslayın. Sonrasında iyice kızmış granit tavaya alın mühürleyin yanına garnitür yapabilirsiniz elma dilim patates de olur herşey yakışıyor yanına Brüksel lahanası da olabilir hem kolay hem lezzetli 😋😍
Ezgiiiiii Benim en çok yaptığım yemekler musakka patates oturtma karnıyarık lazanya soya soslu tavuk kanat but tavuk şinitzel taze fasülye barbunya bezelye (yazdan buzluğuma atmıştım) zeytinyağlı çok severiz. Çorba olarak da en çok terbiyeli tavuk suyu çorbası yaparım tavuklu nohutlu pilav yeşil mercimek yemeği ayda 2 kere nohut kuru fasülye ali nazik hasanpaşa köfte ve yaptığım yemeklerin yanına uyumlu olarak pirinç pilavı bulgur pilavı makarna patates püresi ya da elma dilim baharatlı patates mutlaka yaparım eşim menü şeklinde sever çünkü yanlarına da mutlaka ya havuç tarator ya yoğurtlu közlenmiş patlıcan ya da salata yaparım kendime de ayrı yemek yaptığım oluypr çoğu zaman mesela bugün mantar kavurması yaptım kendime eşim sevmez mantar bazı günler terbiyeli kereviz yaparım karnabahar graten ıspanak suffle yaparım eşim bunları yemez ben ve kızım yeriz 😂 eşimin yemeyeceği yemek olursa o gün ya makarna haşlarım ama üzerine sarımsaklı yoğurt ve mantı yağı hazırlarım öylesine bi makarna hazırlamam ya da mantı haşlarım ya da patates kızartırım günler böyle geçiyor…
Ezgiiiiii Mesela bugün kahvaltıya hazır yufkadan gözleme yapmıştım eşime içine kaşar randeledim biraz da pul biber tabağına koydum yanına domates ve ekstra peynir.. tek çeşit vermeyi ben de sevmiyorum sunumlu ve özenli seviyorum
Bebegimuyumuyorr Ezgiiiiii Özenerek yaptığım yemekleri yemeyince hevesim kalmıyor şahsen kahvaltıya milföy ortadan kesip yağsız tavada kızartıyorum içine peynir pratik gözleme oluyor onu seviyor akşam da nohut fasulye türü yemiyor ıspanak yemeği oğlum ve ben severiz ama eşim hiçbir yemeği beğenmiyor kahvaltılık türü yediğinden öyle yapmaya çalışıyorum
Ezgiiiiii Bebegimuyumuyorr annesine ya da kendisine sorsan neler seviyo neler yiyor diye insanın içine dert oluyo işte böyle olunca eşim de yemek seçer et tavuk balık kıyma olsun ona bayılır eşiniz dışarıda yemek yerse ne yer falan gibi öyle şeyleri sorun elbet aklınıza gelir