ozgebalc Sonsuz32 bilen varsa bana da söylesin herşeyi yaptım😥😥 kayısı kayısı suyu bol su içirdim zeytinyağı duphalac şurup hala daha da gelen giden yok cumartessi yaptı en son
AysH Sonsuz32 ben udi hindi yağı içiyorum ama bu benim önerim bir aktara söyleyip almıştım çok işe yaradı 🙃
smyrmyry16 ozgebalc dulcosoft u dene derim ben hem kendime hemde kızımda kullanmıştım diskiyi yumudatuyir akşamdan icir sabaha yapar Allahın izniyle ben bi tek bunda care buldum şükür
Busra55-55 Bir kereliğe mahsus doktora götürebilirsiniz büyük ihtimalle fitil verecek onu kullanıp daha sonrası daha çok sıvı ağırlıklı bekleyebilirsiniz
ozgebalc Busra55-55 gittik biz fitilde verdi lavman da yapıldı o an rahatlatıyo ama sonrası yine aynı
smyrmyry16 Bide probiyotik al eczaneden yarım saat içinde ciksrttiriyir ve bağırsakları düzene sokuyor
smyrmyry16 ozgebalc maflor plus bize çok işe yaradı ve bizde genetik sanırsam büyük kızımda da 2 yaşına kadar çektik bu kabızlık sorununu kötü bişey zorlu süreç rabbim yardımcınız olsun