Arasbebek2022 Kızlar oğlum 11 aylık saçlarımı boyasam sıkıntı olur mı çok bakımsız hissediyorum değişiklik yapmak istiyorum eve anne sütü ile beslemeye devam ediyorum siz emzirirken kaçıncı aylarda saç boyattınız ?
canparelerim Arasbebek2022 ben bebeğim 6aylıkken hala emerken saçlarımı ombre boya yaptırmıştım. Bi sıkıntı olmamıştı yani inşallah olmamıştır🤪😅
Pamukprenss Arasbebek2022 6.ayda boyattım valla canım yapacak bişe yok. Beyazlarımda hamilelikte çok çıktı . Normalde yoktu beyaz filan . Moralmen kötü hissettiriyordu yaşlanmış gbi
canparelerim Arasbebek2022 amin olmasın zaten tabide ama anneler her halleriyle de hep güzel bence🧿🥰 tabi ufak dokunuşlar değişkliklikler de iyi geliyor, insan kendini iyi hissediyor🌸
Arasbebek2022 canparelerim tam da o değişime ihtiyacım var kendimi iyi hissetmiyorum ama bebeğimin sağlığı daha önemli tabi biraz daha bekleyebiliriz
koalamiyim Arasbebek2022 6-7 aylık gibi normal boyalarla boyattım ama sonrasında pişman oldum çok kafama taktım. Organik boya kullanılabilir belki iç rahatlığı ve sağlık açısından