Aras_2323 Pirinç unu kullanan var mı?Hangisini beğeniyor bebeğiniz?Bir de kaç aylıktan itibaren vermeye başladınız?
Evrencakar Aras_2323 6 aylıktan itibaren kullanmaya başladım. Ben kenton almıştım o vardı evde onunla yapıyorum seviyor sanırım ne yapsam yiyor
Eminosman_dilek Aras_2323 5 aylıkken başladım vermeye haftada 2 defa falan yedirdim Trendyol dan tam pirinç unu nu tercih ettim katkısız olduğu için
Elika00 Aras_2323 4 ay çok erken. Mama verebilirsin. Pirinç unu ile çok besleyici olmaz. Karın tokluğu yaratır 4 ay erken 6.aydan sonra haftada 1-2 defa ver sadece eğer sağlıklı büyüsün istiyorsan 🍀
Eymenikonunannesi14 Hangi marka denk gelirse onu aliyorum ayirt etmeden yiyor her zaman vermiyorum ben o gün yemek yedirmekte zorlaniyorsam hic birseyi kabul etmiyorsa meyveli yapip veriyorum 8. Ayindan sonra vermeye baslamistim ben
Aras_2323 Elika00 Mama veriyorum ama hafiften başka şeyler de arada vermeye başlayayım diye düşündüm pirinç unu gibi
HavvaSeyma Hipp e bebek de 4. Aydan itibaren verilebilir pirinc unlu mamasi var ama bizde 4 ayı gectik baslamadim daha
Aras_2323 HavvaSeyma Hipp mama kullanıyorum zaten şuan sütüm kesildi zaten pirinç ununu alsam yer mi acaba 4 aylık
Dogukan Aras_2323 benim abimin eşi 40 ı çıkınca verdi 3.gebeligiydi hiç Bi sorun olmadı gayet güzel sindirdi tosuncuk oldu bebeği🤣Ama bende 4.ya da 5. Ayda veririm
Merviktu Aras_2323 300 gr aldım 5 ayda 2 kez kullandım. Boş kalori hiç bir yararı yok. Onun yerine yulaf lapası veriyorum meyveli.
HavvaSeyma Aras_2323 yok yanlis anladiniz galiba bende mama anne sütü veriyorum e bebek de hipp pirinc unlu ek gida mamasi var onu demek istedim ben