mavikelebek_ Kızlar bebeğim 4 aylık bir anda ishal başladı ve rengi yeşil baya ıspanak gibi yeşil doktor bir ay önce damağı sertleşmiş diş çıkaracak demişti çıkarmadı henüz acaba bu ishalin sebebi diş mi yoksa başka birşeyi mi var yaşayan var mı böyle birşey
siriuss_ mavikelebek_ benim çocuk da diş yeri belli oluyor 4 aylık ama doktor daha daha 2 ayı var dedi. Bence bir götürün doktora Allah korusun rota olmasın
mavikelebek_ Aezgi şuan bildiğin ishal ama yeşil yani petrol yeşili başta sarıyla karışıktı şimdi yemyeşil yapıyor ve bu gün 6 kez kaka yaptı ama ateşi yok
mavikelebek_ siriuss_ rota aşısının ilk dpzunu bir ay önce yaptırdım aslında yine de rota olur mu yada bir ay önce aşı oldupu için şimdi ishal olmuş olabilir mi
siriuss_ mavikelebek_ yok hemen ishal olur diye biliyorum. Kaç kere bez değiştiniz ki 6 olması normal mesela
siriuss_ mavikelebek_ olabilir bizde de aynen öyle oldu. İshal demek ağızdan aldığını alttan çıkarmak dediler bize. bir yarın da bakın olmadı. Emzşriyorsanız patates haşlayıp yiyin isterseniz
mavikelebek_ siriuss_ emziriyorum deneyeceğim, olmazsa yarın sabah sağlık ocağına götüreceğim artık çok huzursuz çünkü teşekkür ederim
mavikelebek_ siriuss_ emziriyorum deneyeceğim, olmazsa yarın sabah sağlık ocağına götüreceğim artık çok huzursuz çünkü teşekkür ederim