Kbrbilgir Selam , acaba bebeğinizde hırıltı oluyor mu burun tıkanıklığı dışında doktor birsey tespit etti mi birsey uyguladınız mı ?
Rabia Kbrbilgir 2 ay 20 günlük cuma günü aynı sebepten götürdüm bronşit olmuş cnm varsa aksatma derim şimdi sabah akşam hava veriyorum antibiyotik ve calpol verdi ha bide serum fizyolojik
Deniz2961 Deniz2961 cnm senın ki bya buyumus bnm ki 29 gunluk bnmkıde hırlıyordu doktor normal tam burun delikleri gelısmedi dedı ama odadaki nemi muhkk ilc ddi
Rabia Kbrbilgir yok canım emiyo cuma günü başladı hırıltı meme+ mama veriyorum ben hiç öyle bı sorun yaşamadım ha şöyle emerken burnu tikanik oluyor arada bı çekiyor kendini geri o kdr
Kbrbilgir Rabia hmm ben doktora anlattım durumu hırıltıdan dolayı yoruluyordur belki dedi hemen buhar vermek istemedim cuma tekrar kontrole gitçez devamsa o zaman alcam buhar kaç günde geçer dedi doktor
Kbrbilgir Rabia benimki çekerken memeden ya da biberondan aglıyo ama emmekte istiyor napcam bilmiyorum nefes alış verişi peki hızlımıydı
Kbrbilgir Elifblr yok hayır temizliyorum ben doktora söyledim geçen ay ciğerlerini dinledim saglıklı dedi hırıltı burnu tıkalıdır dedi anlamadım 2 gün önce başka problemden gittik söyledi farklı nöbetçi doktor
Elifblr Kbrbilgir peki hırıltı beslendikten hemen sonra mı oluyor yoksa her zaman mı var hiç dikkat ettin mi
Elifblr Kbrbilgir beslendikten sonra boğazlarında süt kalıntısı olabiliyormuş o da hırıltı yapıyormuş ama her zaman varsa bilemedim darklı bi doktora daha götür istersen ihmale gelmez