PatronBebek Hbpx zam gelmediyse 2080 tl idi cift doz. 3 ve 5. Aylarda yapıldı. İgne değil ama ağızdan veriliyor şurup gibi. Menenjiti bilmiyorum
Mrvcnr Hbpx biz ikinci dozları bu ay vurdurduk 1600₺ civarı ödedik ikisine. Aradığımda fiyatı için ikisine 2000 civarı demişlerdi ama öyle almadılar
Mrvcnr Hbpx biz 3er doz olanları yaptırıyoruz 2dozlu olanlar farklı mı fiyat açısından o konuda bilgim yok. Zamdan öncede ilk dozlara toplam 1300₺ vermiştik
nazliicank Hbpx rotaya yeni yıldan once ılk doza 950 ikinci doza 1040 verdik. Bexero ocak ayında olduk 1250
Hbpx PatronBebek arkadaşım 1 hafta önce 590 a yaptırmış ilk dozu çok şaşırdım . Eczaneden mi aldınız hastane de mi vurdurdunuz
PatronBebek Hbpx rota aşısı mümkün değil o fiyat. Menenjittir belki onun fiyatını bilmiyorum. Rota eczaneden alınıp sağlık ocağında veriliyor. Vurdurulmuyor ağızdan veriliyor şurup gibi
Esmaminee Hbpx aynen bana da bexero hastane 2500 dedi yaptirmadim disardan alip yaptirayim dedim uygun alan arkadaslar eczaneden mi aldiniz
Minisinannesi07 Hbpx hastanede oldu bi kaç eczaneyi arayıp fiyatta aldık ama 100-150 lira oynadı maximum.
Hbpx Esmaminee Medical Parkı arıyorum muayene sonrası öğrenebilirsiniz diye fiyat bile öğrenemedim saçma bir sistemleri var