Lazgelin Bebeğim bir aylık her emdiğinde kusuyor.son zamanlarda kusma şiddeti arttı.bu normalmı.kusmaları fışkırtarak oluyor bazen
Cemre_-53 Lazgelin mideleri daha gelişmediği için kusmalari normal ama fışkırarak kusuyorsa reflusu vardır reflü yatağı alın onda uyutun en azından azaltır her emzirmede hemen yatirmayin dik pozisyonda tutun biraz zamanla geçecektir yediklerinize de dikat edin ( bu arada Karadeniz’in neresindensiniz?? )
Honey1 Lazgelin 4 aylik olucaz bizimkide hala kusar dogdugundan beri emzirdikten sonra biraz dik tutup oyle yatiriyorum bide reflu yatagi kullandim ama yinede oluyor
Merveozr Reflüsü vardır doktora muane ettirin, benim oğlumda öyleydi reflüsü olduğu için denildi anti reflü maması veriyorum yatıştırıyor biraz daha az kusuyor normal mama ve benim sütüm sıvı geliyor hep kusuyor
NerminDE Muhtemelen bebek reflüsü vardır mutlaka doktora gidin canım biz de aynı sorunu yaşadık şuan üç aylığız reflü yatağı da aldık ama asla yatmadı bi şurup önerdi doktorumuz bir ay da onu kullandık zamanla azalıcak ufak ufak sorun etme fazlasını kusuyor dikkat et yeter kustuğunda hemen yan çevir